Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdaddav

Dlaczego kobiety nie cenią spokojnych i szarmanckich facetów

Polecane posty

Gość samuel jacertuewski
Ech :( A mi sie sonczyl moj zwiazek :( Ja pokazywalem uczucia zawsze bylem wrazliwy wyrozumiay, ale mam juz dosc milosc tylko bol powoduje. Lepiej zamknac sie w sobie i robic swoje. My wrazliwi ludzie zawsze przegrywamy chyba, ze uda nam sie wyzbyc tej wrazliwosci :(, a ja nie chce nikogo szukac na sile bo osoba ktora kochalem i tak nie jest przymnie wiec to wszystko nic nie warte. Miosc jest piekna, ale tylko w kkomediach romantycznych, a w zyciu jest jak straszliwa trucizna. Pozdrawiam wszystkich skrzywdzonych ludzi czytajacych to i facetow i kobiety.

Gość no coz takie jest zycie
Nienawidzę facetów wszystkich!!! Każdy z nich to brudas, śmierdzi mu ze skarpetek i drapie się po tłustym łbie. Ten szarmancki po pewnym czasie przestanie się podmywać i będzie mu z fiutka jechało.

omg - ale masz doświadczenie, ble a ja lubię takiego spokojnego, szarmanckiego i sympatycznego, nawet bardzo:)

Gość weronisiax
o fuuuuj -wyrazy glebokiego wspolczucia ale mialam facetow hahahaha............

Gość weronisiax
*mialaś

Gość szarmancki i zly
a ja was kocham wszystkie bo jestescie slodkie idiotki i takie naiwne bez wzgledu na wiek:P same sie kleicie a pozniej placzecie:) jestescie zeby was wykorzystywac i porzucac ,kocham to robic i widziec wasze zdziwienie i zal na pysku:D TAK TAK ...lubicie takich facetow jak ja:P staly zwiazek yyyy a co to jest i po co:P szmaty traktuje jak szmaty zuzywam i wyrzucam:) bo do tego sie tylko nadajecie...