Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest .............

COŚ MI CHODZI PO POKOJU!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Cos mi łazi po pokoju! I piszczy! Co to jest???? Mieszkam na 11 piętrze więc to raczej nie żadna mysz.

Gość a co wziąłaś
bo ja chce tego samego

Gość always
buka

buka buhahahaha to dobre

Szczur. One wędrują kanałami. Umieją wejść nawet na wysokie piętra. Zasadź się na niego z jakimś kijem albo trzepaczką. Jak usłyszysz że znów coś piszczy, to zapal światło i wal.

Gość kreuza
może szczur lub mysz, 11 pietro nie swiadczy o niczym

Buka nigdy nie piszczała i nigdy nie weszła do domu Muminków. Zawsze zatrzymywała się przed werandą albo ewentualnie przed drzwiami i stała.

cooooooooo????? szczury??? ale jakim cudem! żeby dojść do mojegu pokoju musiałby się przedostać przez około 5 zawsze zamkykanych drzwi dzielących mój pokój od windy

Gość gergerget
to bieda

jak to szczur to go złapie i adoptuje. lubie szczury bo są mądre, oddane i się przywiązują. Widziałam kiedyś szczura który normalnie jak pies bronił swojego pana - jakiegoś bezdomnego.

To moze być mysz. Też raz w bloku miałam. Zastaw pułapkę. A jak piszczy to może korniki w meblach?

On nie wszedł do twojego mieszkania przez drzwi wejściowe. Wszedł szybem przez który biegną rury, lub też wpłynął rurą doprowadzająca wodę do WC. Jak nie będziesz miała nic pod ręką, to załatw go pięścią albo kopnięciem. Celuj w głowę.

ale właśnie ja w tym pokoju nie mam mebli żadnych w których mogłby korniki zamieszkać, a to o coś piszczy tak jakby za łóżkiem. Tylko że ja mam łózko na 4 nogach z metaloplastyki i mogę tam dowolnie zajrzeć! I wyraźnie widzę że nic a tam nie ma, a słyszę znów że coś tam piszczy.

Czytałem ostatnio artykuł w Nee's Idi-Insectum, który odpowiadał by Twojemu opisowi. Przytoczę ci fragment. "CZY MUTAGENY TYTONIOWE NAPRAWDĘ WPŁYWAJĄ NA POPULACJĘ CARRARUM NOVA? Carrarum nova... Któż z nas chociaż raz nie spotkał w ciemnych kątach naszych mieszkać zielonkawego 4 cm robaczka, który zdaje się bać byle mrugnięcia okiem... No właśnie. Ostatnie badania naukowców z Boston Square wykazały, że obecny w dymie papierosowym składnik zawiera mutagen odpowiadający za przeobrażenie Carrarum nova w swoją arbitralną postać Carrarum suplemum. Do niedawna Carrarum suplemum spotkać można było tylko w lasach tropikalnych Afryki Środkowej. Jednak ostatnio całe plagi pojawiły się także w Europie Wschodniej, a ich napływ obserwujemy również w Europie Środkowej, również w Polsce. Ta nowa odmiana Carrarum wydaje charakterystyczne, wysokie dźwięki, które mogą przypominać odgłosy samicy gryzoni w rui. Trzeba jednak zachować szczególną ostrożność. Bo jeśli dotychczas C. novą można było bezboleśnie usunąć z mieszkania na zwykłej szufelce, to teraz każdy z nas musi liczyć się z tym, że ugryzienie Carrarum suplemum, choć nie groźne dla życia, może spowodować kosztowne, trudne do leczenie rany, o typowym żółtawym zabarwieniu (...)."

777-X -> nie no co ty nie zabije go! Najwyżej złapie do pudełka ale zabić to nie umiem.

Gość orinooko
Ktoś Ci dobrze napisał. Bieda zwykle chowa się w kąciku i piszczy. Jak zobaczysz takie coś malutkie i chudziutkie, to bierz się do roboty. Jak będziesz solidnie pracować, to bieda przestanie piszczeć u Ciebie i pójdzie piszczeć gdzieś indziej.

CzerwonyKanałCom :D hehehe teraz nieźle mnie wystraszyłaś! :) Kurde może rzeczywiście mi taki robak po pokoju chodzi! Bo u mnie nie ma się co chować "za meblami" bo wszystkie meble mam takie lekkie i praktycznie za każdym mam jako taki dostęp do ścian. Nie mam takich meblościanek żeby sobie tam mysz mogła z tyłu schornienie znaleźć. Tylko że u mnie nikt nie pali. Ale na tego robala opis mi pasuje i to rzeczywiście jak mysz brzmi.

ide odsynąć łóżko i te szafki bo mnie to serio już irytuje i intryguje :D

Gość orinooko
To może być nietoperz zaplątany pod materacem.

Gość moniczka20//kk
to badz czujna bo cie od tyłu zaatakuje;ooo

napiszę wam czy coś znalazłam.

Gość kurrwaa
to pewnie twoja matka

się śmiejecie :) Wiem że to brzmi śmiesznie :D No ale coś kurde piszczy w tym pokoju no! :)

Jeżeli nic nie znajdziesz, to zawsze można jeszcze wezwać księdza-egzorcystę.

Gość moniczka20//kk
a moze sasiad stuka w sufit i u Ciebie tak słychac

znalazłam takiego ogromnego pająka! Ale sory za wyrażenie... dupny jak kot normalnie! Mógł to on takie dzwięki wydawać? Taki włochaty czarny.

Gość moniczka20//kk
boze skad ten pajak;ooo sprzatasz troszke w domu czasami?;>