Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawwwwwwwa

Kobieca komórka, lekka poręczna w granicach do 650zł, może z ekranem dotykowym ?

Polecane posty

Gość ciekawwwwwwwa

zależy mi na tym aby głównie miała kartę pamięci i możliwość odtwarzania mp3... no i żeby nie była jak cegłówka.. macie jakiś model który wyjątkowo sobie chwalicie i jest poręczny? myślicie że LG KP500 cookie jest dobry? ekran dotykowy jest poręczny?

Gość ja moge Ci sprzedac
nowa nokia 5310, malutka, za karta pamieci i stworzona do odsluchiwania muzyki.

Gość stworzone do odsłuchiwania
Muzyki to są zestawy segmentowe renomowanych firm np. Mcintosh plus zestaw odpowiednich kolumn a nie telefony komórkowe.

Gość ja moge Ci sprzedac
Xpress musisc oczywiscie

http://msklep.pl/index.php?site=offer&id=1819 Ja mam ten telefon od niedawna. Jest bardzo poręczny, niewielki, ładny ekran. Duży słownik i bardzo wygodnie pisze się sms-y. Dotego wytrzymały. Przeżył utopienie i upadek na beton:P Nie porysował się i działa tak samo jak wcześniej! Tylko że ja mam ten kolor: :) http://technodaito.com/ecommerce/catalog/images/Sony%20Ericsson%20K660i.jpg

ku 990 to wielka cegła w porównaniu z cookie :classic_cool: ja mam ciastko i jestem z niego zadowolony, czy to kobieca komórka to nie wiem. po zakupie karty sd micro jest to też całkiem niezły odtwarzacz mp3. co do ekranu dotykowego to kwestia przyzwyczajenia. jedyną wadą tego telefonu jest stosunkowo słaba bateria , przy używaniu mp3 i częstym dzwonieniu starcza maks na 3 dn, jak oszczędniej to i do 5 dociągnie ;)

Julek ma racje ...do malych nie nalezy :) skusilem sie a aparat 5mpx klawiatura qwerty do pisania, mp3/radio no i nagrywa calkiem niezle filmiki w avi :)

Gość zarr
Nie bierz zadnych soniaczy, bo sa gowniane. Pomysl nad Cookie i samsungiem F480.

Czemu niby gówniane? Miałam już jakieś 10 komórek i SE były najlepsze i najbardziej wytrzymałe. I bateria się najlepiej trzyma.

Gość ciekawwwwwwwa
dzięki za wszystkie propzycje i rady ;)

Gość bosanoga
ale SE mają nieporęczną klawiaturę. Fakt są bardzo wytrzymałe i długo bateria trzyma