Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaona

NIEDROGIE I W MIARE DOBREJ JAKOSCI ROLKI POMOCY

Polecane posty

Gość onaonaonaona

DO 150 ZL. PROSZE NIE ZNAM SIE NA TYM A CHCIALABYM JAKIES ZAKUPIC. POMOCNY BEDZIE TAKZE LINK DO ALLEGRO. ,ASA TEGO TA, A JA NIEWIEM KOMPLETNIE NA CO KONKRETNIE ZWROCIC UWAGE, JAKIE WYBRAC

Gość no kochanana hahahaha
wybacz ale dobre a kwota 150 zl mijaja sie ze soba bezpowrtotnie hihihi tak za jakies 250 zl mozna pogadac o w miare przywzoitych,w ktorych hamulec nie zetrze sie za szybko a kolka nie bede po kilku tygoidniach do wymiany,czasem lepiej wydac wiecej...

Gość no kochanana hahahaha
acha no i szczerze radze nie kupuj na allegro bo nie masz mozliwosci dotkniecia i sprawdzenia np twardosci kolek a za twarde byc nie moga,pza tym podtawa to przymierzuyc na noge zeby byly wygpodne ale w miare stabilnie trzymaly stope

Gość sratata i mamasrata
ja mam rolki firmy signa kupione za 159 zł. i jestem zadowolona. mam je trzeci rok. jak trezba ci rolek do zwykłej rekreacji i kształtowania półdupków:P to signy są akuratnie. jeśli zamierzasz skakać i szaleć to lepiej zainwestuj w jakieś file na przykład.na allegro jest ich pełno. niedrogo można kupić rolki w sklepach exisport jak są przeceny.