Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksifleksi

Jacyś chętni?

Polecane posty

Gość Seksifleksi2
A więc .. Ja mam taki problem , że zakochałam się w chłopaku z naszej szkoły. On o tym wie, bo mu powiedziałam o tym, tylko, że nie wprost tylko na gg , bo nawet sie z Nim nie spotkałam na rl. Jest dla mnie kimś wyjątkowym ... Bardzo Go kocham , tylko nie wiem co dalej robić .. :(

Gość seksifleksi
No więc ja: Od dłuższego czasu pisze z pewnym chłopakiem. Jest z mojego miasta, z mojej szkoły.. Można uznac to za mały flirt. Poczułam do niego coś więcej.. I moze to był własnie mój błąd że kiedys pod wpływem emocji mu o tym powiedziałąm. Ale nie wiele sie zmieniło.. i dobrze, bo chyba tego sie bałąm. A jeśli zmieniło to tylko na lepsze.. On wie o mnie wszystko dosłownie . Ja o nim też.. Ostatnio się upił.. No i też powiedział że mnie kocha. Heh.. Kiedy był trzeźwy potwierdził to co wtedy powiedział.. Ale teraz mówi że chce poczekac z silnym uczuciem do wakacji.. Sama dokladnie nie wiem czemu. I te nasze rozmowy do pewnego czasu mi wystarczasły.. Własnie.. do pwenego czasu.. teraz ja potrzebuje czegoś wiecej.. Ale boje sie.. Wiem ze powinnismy sie spotkac we 2 i pogadac.. Zobaczyc czy to napewno o to nam chodzi, bo jak narazie to nie mielismy okazji pobyc ze soba na osobności. Ale jak o tym mysle to od razu mam mysli typu: Jestm brzydka, głupia, pewnie nie bede całowac tak jak on tego chce.. Eh.. to jakas masakra. A mi na nim tak strasznie zależy.. Tylko nie wiem czy jemu tak naprawde też. Już się w tym gubię.. :(

Gość
kurde ja to mialam 2letni zwiazek "z zasiedzenia" czyli w sumie nie wiadomo po co, z litosci juz na koncu chyba ogolnie odradzam i do tego facet byl na tyle zazdrosny ze mial pretensje o to, ze sie spotykam po studiach z ludzmi ze studiow, jak wyjechalam gdzies, to sie musialam tlumaczyc "co ja robilam z tymi obcymi facetami" a jak umarl mi przyjecial to uslyszlalam "zajmij sie wreszcie MOIMI problemami" :/

Gość Seksifleksi2
Nic. nie chce mi powiedzieć co czuje . :( Mówi , ze pomyśli czy mi powie , a ja nie chce być nachalna i sie dopytywać . :(

Gość seksifleksi
Ee.. Bazienka.. Tacy faceci są najgorsi.. ;/ Masakra po prostu. A teraz? Teraz jestes szczesliwa?

skoro ci to potwierdzil, to na pewno nie uwaza cie z brzydka ;) moze nie chce miec dziewczyny, poki jest szkola? w sensie, ze musi teraz zajac sie swoimi ocenami. albo musi to przemyslec. napisz mu na gadu, co z wami bedzie. czy cos z tego wyjdzie

Gość
no w sumie to lepiej byloby porozmawiac w waszej sytuacji a nie tak czekac i sie zastanawiac a ja teraz jestem szczesliwa, na szczesie mam normalnego w miere tym razem :)

Gość seksifleksi
Masz rację, w koncu musze wiedziec na czym stoję. Trzymajcie kciuki żeby siię udało. :P A żeby nie było tylko źle i smutno, to jaki jest wasz ideał chłopaka? ;>

Gość Seksifleksi2
Bazienka.. A no widzisz. Bardzo Ci zazdroszczę. ` a tamtem typ .. Unikaj takich osób z daleka . :]

Gość seksifleksi
No to fajnie, że są na tym świecie normalni :P .

Gość
najlepsze jest to, ze on robi z siebie ofiare bo mu "zniszczylam zycie" :/ ale kij w to pewnie na ulicy nawet na czesc by mi nie odpowiedziel...

ideal? hehe :P Ciezko okreslic. Musi miec w sobie to COS. Nie wiem, co to jest, ale musi miec cos, co mnie zaintryguje. Musi byc tajemniczy ;) Żebym mogla go odkrywac. A jezeli chodzi o wyglad, to blondyn, wlosy rozczochrane, niebieskie oczy. zadne tam solaria i pakowanie na silowni! :P

Gość seksifleksi
No to masz podobne gusta do mnie :P . A ta siłownia jest najgorsza.. U mnie już połowa znajomych pakuje.. A dla mnie to jest troche nie teges. Wole go naturalnego a nie napompowany boy :D ;P

Gość Seksifleksi2
Z Każdym dniem.. ` o i to jest facet.. żeby tylko tacy się znaleźli. :P

Gość Seksifleksi2
hahah. dokładnie . Albo?.. lepiej żeby Oni znaleźli Nas :P

Gość Seksifleksi2
Czy zawsze dziewczyna musi zrobić ten pierwszy krok ? Oni mogliby się ruszyć, a nie .. wstydziochy ? hahah . :D

Gość seksifleksi
A poza tym to życie z ideałami byłoby nudne.. aż za nudne. Trzeba miec troche rozrywki :P

Gość Seksifleksi2
Nie prawda.! Dla kogoś jesteś ideałem i wkrótce się o tym przekonasz .. bo ktoś jest na tym świecie dla kogo jesteś tą wyjątkową , najwspanialszą, najładniejszą dziewczyną . :)

Gość seksifleksi
Bądźmy dobrej myśli :P

Gość Seksifleksi2
hehe. dobrze powiedziane .. Tylko dziewczyny musimy tego chcieć .. Chcemy prawda ? :D

Gość Seksifleksi2
Dobra ja lece. dzięki i pa :)

Gość seksifleksi
no ja też się zbieram. Cześc wszystkim ;*