Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteria

walka z TRĄDZIKIEM

Polecane posty

Gość asteria

kto walczy? kto już wygrał z trądzikiem? ja walczę od około 5 lat; raz z powodzeniem, raz nie. teraz przechodzę jakiś kryzys - najchętniej zamknęłabym się w domu i nie pokazywała nikomu mojej twarzy, która wygląda wprost tragicznie... nie mam już na to dłużej siły...

Gość ja dostalam prozpozycje leczen
ia izotekiem i chyba sie zgodze. dowiadywalam sie troche i jest to jedyny lek ktory jest skuteczny.

Gość ja dostalam prozpozycje leczen
wlasciwie to zaluje ze wczensiej sie na to nie zdecydowalam bo moglabym oszczedzic sobie wielu blizn

Gość asteria
mnie niestety po tych pięciu latach i wizytach u wielu lekarzy, nikt nie zaproponował... a słyszałam, że skuteczny.

Gość ja dostalam propozycje leczen
moze dlatego ze izostek ma wiele skutkow ubocznych, ale jestem sklonna zaryzykowac. mi tez przez lata nikt o tym nie mowil. troche czytalam na forum i dopiero ostatnio dermatolog zapytala czy chce sprobowac. i mam miesiac na zastanowienie sie czy warto. dla mnie warto bo jak cos sie bedzie dzialo to odstawie a jak nie to mam szanse na normalnosc. zapytaj swojego lekarza moze ci przepisze.

Gość nikitka111
:(:(:(

wiecie, co ostatnio wynalazla moja mama? Kupila platki antyseptycznie. Moja siostra przemywala tym twarz codziennie i jej bardzo pomagalo, ale nie stosowala dlugo, bo bardzo jej skore podraznialo. Ja tez uzywam, i moze nie dziala to na mnie tak dobrze, jak na moja siostre, ale pomagaja i nie wyskakuja mi nowe pryszcze

Gość asteria
'od roku gładka buzia' aż mi łzy pociekły z zazdrości... :( u mnie trwa to wszystko już tyle lat i po prostu straciłam wiarę. może ten izotek pomógłby i mnie...

Gość asteria
w tym tygodniu idę do dermatologa, napomknę mu o izo... zobaczymy, co powie. :)

Gość lolek czka
ahhhhhhh jej, mam identycznie : ((( tlyko ze mi juz same blizny zostały. A uzywasz podkładu?

Gość asteria
używam, ale tylko, gdy opuszczam mieszkanie... bez podkładu nie dałabym chyba rady wyjść z domu. :(

Gość lolek czka
ja tak samo, a w domu zawsze wysmaruje się jakąś maścią. Ale mam juz same blizny, ktore są widoczne : ( dopiero na jesień mam usuwanie laserowe. Bo w lato nie mozna tego robić,gdyż zostają plamy. Jej jak sobie pomyśle że jeszcze rok temu chodziłam bez podkładu : ((( i normalnie kąpałam się na wakacje w jeziorze... Jak mi tego będzie brakowało..

Gość lolek czka
a ja uzywam teraz epiduo - przepisane przez dermatologa, (strasznie twarz wysusza)

Gość asteria
na mnie nie działał, podobnie jak tony innych leków... ach, a u mnie ciągle okropny stan zapalny. ostatnio wygląd mojej cery bardzo się pogorszył... nie mogę się już na siebie patrzeć. życzę Ci wiele wytrwałości!!!

Gość lolek czka
no i wzajemnie ; ) mam nadzieje że w przyszłości będę miała gładką buźkę : ) Ci też tego życzę ; )) pozdrawiam..

Gość ksospd
czosnek jest bardzo dobry na tradzik- przykladaj sobie go do tradziku

Gość 15678444
a czy ktoś może napisać trochę o tym izoteku?