Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna

orędzie do włascicielek MAŁEGO BIUSTU

Polecane posty

aster, słyszałas, co powiedział gościu:P w ogole dobry jest:]

Gość loonnaaa
hmm maly biust, no ja mam tez b ale po dziecku raczej te nie jedrne b, moj facet mi dokucza i nazywa je skarpetki :/ ale jak mowie ze sobie minimu powieksze to sie drze zebym zadnych silikonow nie robila ;/

Gość BIGCYC
biust to biust ja mam duże E nie cieszy mnie to ,dziewczyny mówią że jestem pewna siebie bo mam duży a chodzę bardzo prosto a to nie prawda bo od mojego biustu bolą mnie plecy nie mogła bym przekrzywiona łazić albo biegać..

Gość katrinkaaa
a ja mam A i nie przeszkadza mi to kompletnie. Potrzebuje większego biustu, to zakładam Push up, nie jest to D czy E co prawda, ale mi to nie przeszkadza. Mój facet też nie narzeka, na pewno wolałby większe, ale biust nie jest najważniejszy, ani dla mnie, ani dla niego!

Gość BIGCYC
Małe biusty są fajnie przez to jędrniejsze ,no wiecie grawitacja działa na niekorzyść dużego biustu ,pamiętam jak sie cieszyłam gdy z ,,deski'' miałam b ale dołowało mnie jak się robił coraz wiekszy

Gość Adrian1990
W kabaretach z reguly wysmiewaja to co zabawne więęęęęęęęęęc:P

Gość Tekerek
najlespsze sa b-d naturalne i jedrne a pozostale to nie atut po prostu a silkony sa fajne po 35 gdzies jezli kobiece piesi opadna tak mi sie wydaje ze wtedy beda sexy ja np zwracam uwage na kobiece wielki ebiusty bo to po prostu rzuca sie o w oczy niekoniecznei sa fajne te dd czy e

Gość Tekerek
a tek olo jest zabwny wg mnie;d