Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1047107510801085109110901100

Czy puszysta dziewczyna z bardzo małymi piersiami ma szanse na fajnego faceta?

Polecane posty

szczerze mówcie bo ja już załamana jestem:( Mam 162 cm i waze 87 kg przy tym mam piersi 95 A :o staram sie schudnac ale brakuje mi silnej woli - przyznaje bez bicia :(

Gość gfdgdgd
znowu ty?

Gość nnjyjy
to ciekawe jaki będziesz miała biust jak schudniesz , ja ostnio 4 kilo schudłam i pierwsze co schudło to cycki ale ja jestem szczuplejsza mam 169 i waze po schudnięciu 62 ,rzuciłam tylko słodycze nic więcej zrób to dla siebie ,żeby poczuć się lepiej

Gość wielbiciel 75C
zbliżasz się w wadze do 90kg tyle to ma facet dość postawny więc radzę udać się do lekarza i dużo ćwiczyć.

"Czy puszysta dziewczyna z bardzo małymi piersiami ma szanse na fajnego faceta?" Tak, jesli schudnie i powiekszy cycki :-D

Gość wielbiciel 75C
Pytanie było czy ma szansę , jak będzie czekała i nic nie robiła to szansa będzie mizerna a jak coś zacznie robić to i szanse wzrosną .

Gość taka jdnak puszystka
Ja mam 77kg, piersi B i ogólnie tez maly biust a za duzo tluszczyku ;) I mam zajebistego faceta :)

Gość to tylko tak sie tobie
wydaje ze on jest zajebisty, ale to dobrze 🖐️

Gość cidik
oczywiscie ze ma!!:) zwlaszcza na puszystego z bardzo małym członkiem:D:D

Gość wielbiciel 75C
Nie urodziłaś się z wagą 87kg i z nią nie umrzesz jak się postarasz trzeba więcej się ruszać a mniej siedzieć na kafeterii :D

Gość wielbiciel 75C
cidik celna uwaga , bardzo pasuje hehe nawet bardzo bardzo .

Jarek_84 spadówa z mojego topiku😡 jestes najbardziej żałosną podróbą meżczyzny na kuli ziemskiej:o

Gość moja przyszła synowa
malutka krępa wręcz gruba cycki w zaniku wlosy rzadkie ,niestety nie urodziwa mój syn wysoki 187 cm wysportowany ładny na twarzy zawsze miał powodzenie u tz lasek, świata za przyszłą synową nie widzi ,każdy był na początku zaskoczony że są parą .a ona ma w sobie to coś ,ja też ją lubie i całkowicie akceptuje oni są przykładem że nie wygląd się liczy

Jarek_84- najwieksza beznadzieja chodząca po ziemi😡 co tu jeszcze robisz idioto! S.P.A.D.Ó.W.A!!!!

i czego zęby suszysz padalcu😡

Gość Primerose
Jarek kocham Cie:) Też nie przepadam za grubymi facetami:) Bierzcie sie za siebie!!!!!!!!!

Gość jeeeestem pewna
To oczywiste, że tak. Trzymaj sie i szczęścia w miłości życzę :)

a ja myślałam ze tego padalca wymiotło z forum:o

Gość baszkaole
moim zdaniem oczywiscie ze ma! ja sama nie jestem dużo szcuplejsza od Ciebie, może nieco wyższa a mam super faceta (od niedawna męza) za którym dziewuchy sie oglądaja a on wybrał mnie! nie wiem czemu, nie wiem co we mnie znalazł ale jak twierdzi jestem jego ideałem- mimo że nosze rozmiar 40-42 a biust mam malutki :) uwielbiam ten wzrok zazdrosnych dziewczyn które spogladaja na mnie spod byka :)

Gość baszkaole
ważne by dbac o siebie! nie mówie ze całkowicie siebie akceptuje bo stale sie odchudzam, uprawiam sport- jednak problemy zdrowotne nie pozwalaja mi byc szczypiorem! mimo to znalazłam mężczyzne ideała :)poza tym jesli dla Twojego faceta liczyc sie bedzie tylko wygląd to takiego lepiej omijac szrokim łukiem!

Pytanie nr 1, czy ty aby na pewno masz cycki 95A? Zaglądałaś na lobby biuściastych? Wątpię, że przy twojej wadze masz 95 pod biustem . Mniejszy obwód=większa miseczka=biust na swoim miejscu=optyczne wyszczuplenie sylwetki, nabranie bardziej kobiecych proporcji. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203

Gość ui8y6oy999

tak, ma, jestem fajnym facetem, a została mi tylko ona ... tylko niech mi ktos powie, czemu jak zacząłem za nią biegac i olałem taką gupia sooke to ona teraz si eostrożna zrobiła?

Gość NIE MIEC SZANS
!!!

Gość gość
autorko napisz do mnie na gg

Gość brombabombaaaa
kązda kobieta ma sznase:)

Gość czasem troszkę perwersyjna
no pewnie ze ma a dlaczego nie:) Ale mimo wszystko proponuje zaczac diete, tez wiele razy zaczynalam ale udalo mi sie od marca schudnac 12 kg i jestem z siebie dumna wiec do dziela i powodzenia ! :)

Gość jaker87
to zalezy co znaczy fajny na przystojnego daje Ci nie wiecej niz 0,5% szans jako mezczyzna a jesli taki wartosciowy czy cos to jasne