Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

Skąd macie mieszkanie - od rodziców, wzięliście kredyt, zarobiliście itp?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa

:) A może wynajmujecie?

Na razie wynajmuje, planujemy zakup w okolicach przyszlego roku. A za co? 30% wklad wlasny (oszczednosci), reszta na kredyt.

Gość przygarneli mnie
wprowadzilam sie jak byli na wakacjach, wrocili, przygarneli i tak zostalam :)

Gość wynajmuje
rodzice a raczej mama wspomina o kupnie, nie naciskam. Dałam sobie radę wcześniej dam i teraz. Mama myśli o bracie który kiedyś niby pójdzie na studia. Rodzice mi nie pomagają zaznaczam i jak będę mogła to dla brata pomogę choćby nie wiem co

wynajmowałam, a teraz od roku mamy swoje, kredyt na 700 tys, swoich mielismy 200 tys, zarobione plus mój niewielki spadek.

Gość pisze pisze mgr
studiuje, nie pracuje, mieszkam w mieszkaniu, ktore kupili moi rodzice, ale nie dostane tego mieszkanie. pewni jak zaczne pracowac, bede musiala sobie cos wynajac.

Gość rany boooskie
kredyt na 700 tys i jeszcze 200 wlasnych? to co to za mieszkanie? chyba jakis 200m apartament w warszawie?

Gość a ja wynajmuję od miasta
mam mieszkanie komunalne, dostałam je do remontu na koszt własny, takie małe 39m. Potem zamieniłam na większe komunalne, 60 m, i teraz to wykupię i będę miała w końcu własne.

nie, nie 200 m tylko 120, w Warszawie. Cena i tak była okazyjna, bo mieszkanie kupił gość, który w krótkim czasie potem stracił mnóstwo kasy i potrzebował na szybko zastrzyku gotówki, on zapłacił za nie ponad milion sto tysięcy złotych...

Gość po prostu kupowalas jak
nieruchomosci byly na piku

nie do końca, wtedy kiedy kupowałam metr kw. na Kabatach w Warszawie w stanie deweloperskim kosztował średnio 9900

Gość Abudabi ooo
Po slubie zamieszkalismy u mojej babci ktora miala 45m mieszkanie w bloku. po babci smierci zamienilismy sie na 70 m. ktore wykupilismy od spoldzielni za 180(slownie sto osiemdziesiat zlotych)+koszty notariusza :) i mamy wlasne.