Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana taka

suknia sweetheart 5882

Polecane posty

Gość pewnosińska
jestem pewna ze z tylu nie ma nic zaskakujacego

Gość niezdecydowana taka
własnie zrobiłam fotkę z katalogu jak wyglada tył tej wersji trenu ,podoba mi się taki spokojny i elegancki , a obawiam się że wersja którą mierzyłam trochę się tam z tyłu za dużo dzieje , choć ten tren tiulowy też jest super ale czy te rozchylone kawałaki tafty z pod której wychodzi ten tiul to nie za ordynarnie , wkleje fotkę , zdjęcie kiepskie , pierwsza na modelce , druga na mnie , pomóżcie wybrać !!!! który http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9bd0efcc386ada42.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/edf092aa38cafaff.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef301f06d56651a3.html

Gość nie zdecydowana taka
kurcze nie ma nikogo ? do jutra muszę dać odpowiedż jaką mają zamówić

Gość Żaba K.
oryginalny - jest bardziej elegancki

Gość na modelce ladniejszy
mi sie bardziej podoba ten na modelce, bardziej elegancki

Gość nie zdecydowana taka
serdeczne dzięki , ale nie mogę sobie wyobrazić jak te guziczki będą wygladały , i czy ta tafta bedzie się dobrze prezentować ? wnerwia mnie to że w katalogu maja taką a na sklepie inną , zeby były dwie to idzie porównać , jak to się układa itd a tak na pałę zamawiać trochę się boję , ale przeważa ta z guziczkami tylko na modelce leży super a na mnie jak bedzę?????? ale mam zagwozdkę

Gość Gabi kum
a dla mnie ten na tobie ładniejszy

Gość Alice078
ja taką mierzyłam we wrocławiu, w Felicis, tył był z guziczkami, mi się bardzo podobała, to był mój typ nr jeden dopóki nie znalazłam innej heh

żadna mi się nie podoba, ta z tiulem przekombinowana, zwłaszcza dzięki róży na tyłku a z kolei guziczki wyglądają jak kiepsko wykończony szew. Cały tył jest gładki więc to łączenie przyciąga wzrok. weź pod uwagę że zdjęcie na pewno jest obrobione w photoshopie, na żywo może wyglądać gorzej. Ja bym na twoim miejscu szukała innej sukni, skoro do tej nie jesteś przekonana na 100%.

Gość niezdecydowana taka
chodzi o to że najpierw przymierzyłam tą z tiulem , bardzo się dobrze w niej czuję , spodobała mi się i ja zamówiłam , ale przed wyjsciem panie pokazały mi tą wersję z katalogu i dały czas do zastanowienia , po długich naradach został tiul , ponieważ nie miałam możliwości przymierziyć tej z guzikami a wciemno bałam sie zamawiać , właśnie kilka sukienek mierzyłam sugerując się modelkami w katalogu i okazały się porażką

ta z guzikami jest ładna bo elegancka ale ja bym chyba wybrała tą drugą tzn. z tiulem, w końcu i jedna i druga wyglądają ładnie a ten tiul jest taki trochę 'niespodziewany' ale fajnie wygląda, poza tmy mierzyłas tą z tiulem, ja bym już nie kombinowała. Takie proste klasyczne sa nudne troche, ta z tiulem jest ciekawsza, tkaie moje zdanie :) p.s. ja tez miałam suknię Sweetheart ;) są świetne

Gość niezdecydowana taka
oj dzieki , właśnie w realu wyglada jeszcze lepiej i ważne że dobrze się w niej czuję , nie mogłam się zdecydować ponieważ pierwotnie wybrałam inny model sukni , byłam w niej zakochana , inne porównywałam do niej , ale po powtórnej przymiarce okazała się niezbyt , miała za cienki materiał w pasie , wszystko było znać , każdą fałdkę i załamanie , na modelce w katalogu wygladała cudownie

dlatego mówię, jesli przymierzyłaś tą z tiulem, podoba Ci się, dobrze w niej wyglądasz i jest Ci wygodnie - to nie kombinuj! Wiem to ze swojego doświadczenia. Suknia z tiulem jest dla mnie ciekawsza, z przodu jest ład a z tyłu cos się dzieje, ten materiał ładnie leży z tyłu na tym tiulu, nie odstaje i na pewno nie wygląda to ordynarnie! Bez przesady :) Z guzikami jest owszem-elegancka, ale przeciez nigdzie nie ma napisane, że suknia ślubna ma być jak najprostsza w swojej linii i najlepiej jakby była uszyta z jednego kawałka materiału... Ja bym została przy tej z tiulem, podpięty tiul wygląda o niebo lepiej zresztą niz podpięta tafta!! Bo materiał z tiulu sworzt jakby dodatkową warstę/zasłonkę, a podpięta tafta-kaczy kuper.

Gość wisienka malinka
piekna suknia , a to dlatego że mam taką samą heheheheh

Gość niezdecydowana taka
no i po weselu , w sukni czułam się wspaniale , wesele bardzo udane , a wszystkim dziewczynom życzę dużo dystansu do całej imprezy , zbyt przykładamy wagę do detali , dupereli , a potem mija ten dzień w mgnieniu oka , teraz sobie myślę czym się tak przejmowałam , było pięknie , i tak wszystko nie wyjdzie jak zaplanujemy, ale to nie ważne , powodzenia przyszłm pannom młodym

Gość niezdecydowana taka
ach i jeszcze dodam , tren został tiulowy , wygladał super , jak beda fotki to wkleję