Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSLDKLSD

NIECHCE MI SIE ISC DO PRACY MAM DOSC

Polecane posty

Gość KSLDKLSD

jestem pokojowka w hotelu,dojrze,ze sie narobie bo sie nadzwigam worow z brudnymi recznikami,posciela to jeszcze w weekendy trzeba pracowac:(za 1000zloty

Gość ten sam co zawsze
Wspolczuje a z jakiego miasta jestes? Bo 1000zł zalezy w jakim miescie zarabiasz?

taka praca... współczucie.... ale pomyśl, że inni mają gorzej, głodują, dachu nad głową nie mają... nie dołuj się, bo to najgorsze, ważne aby jakoś polubic takie zajęcie, a nie traktowac to jak coś odpychającego, złego..

Gość ten sam co zawsze
Ja swojej pracy nienawidze ale jednak pracuje juz 3lata.

Gość dfdf
mi też się nie chce iść jutro do pracy... przydało by się jakieś święto.

Gość psychiczna tortura orencz
to zmiencie prace;)

Gość gość
BlackNice "taka praca... współczucie.... ale pomyśl, że inni mają gorzej, głodują, dachu nad głową nie mają... nie dołuj się, bo to najgorsze, ważne aby jakoś polubic takie zajęcie, a nie traktowac to jak coś odpychającego, złego.." Buraku przez takie gadanie w tej Polsce nic nie ma. Co ona jest z Afryki czy z Chin, że ma pracować za miskę ryżu. Mi to nawet nie chce już się szukać pracy w Polsce, lepiej już za granicę, niż harować za tysiąc złotych. W moim mieście babka zatrudnia opiekunki do Niemczech i te mają lepiej, niż harować za "ryż" w tak nędznej rpacy