Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meg552

Tycie..

Polecane posty

Gość NIE CHODZI O TO ZE ZRE
CO POPADNIE BYLE NIE PONAD 1000 KCL TYLKO O TO ZE MIMO ZE JEJ WIEDZA NA TEMAT ZDROWEGO ZYWIENIA JEST ZEROWA TO MADRZY SIE I WSZYSTKICH KRYTYKUJE. NO I NICH NKTOS MI POWIE ZE WTRABIENIE PACZKI PTASIEGO MLECZKA JEST NORMALNE... BO SIE PORZYGAM

az mnie zatkało nigdzie (powtarzam nigdzie!) nie było napisane, ze zjadłam PACZKE PTASIEGO MLECZKA. spadaj w ogole penero. Zazdrościsz mi, że chudnę, że sie gimnastykuje i tyle! mam cie gdzies, pisz sobie co chcesz

zakochałam się w Tobie!!!!!!! jestes po prostu zajebista. leczysz kompleksy tutaj na dietach? Pewnie kolejna nawiedzona, co waży 50kg i ubzdurała sobie, że musi schudnać 2kg, bo ma tłuszczyk na brzuchu:D:D:D zakłada temat, albo pisze post, że zaczyna diete 300kcal, po czym wpierdala ile wlezie, żali się, ktoś radzi, żeby zdrowo sie odżywiała a ona mści się myśląc, że jak powie coś złego, to hehe ulzy sobie, a tej osobie utrze nosa. brawo kolezanko, brawo!

HEHE, NIE ZAMIERZAM CHUDNAC WAZE 48 KG PISZE PRACE MAGISTERSKA Z DIETETYKI PASZTECIKU:) A KOMPLEKSOW NIE POSIADAM:)

OJ JUZ ZÓŁĆ (TŁUSZCZ) CIE ZALEWA :) NO TO SIUUUUUP DO LODOWKI DESPERATKO:D

a zreszta kończe z Tobą tą popierdoloną dyskusje, bo jak dla mnie to jestes nic niewarta. A dobry dietetyk, zamiast ubliżać i przechwalać się "swoją" chudą dupą, to powienien doradzać. powodzenia w "magisterce" i spierdalaj:D:D

Gość quot ovi mis
dlaczego ludzie sa tacy złośliwi? cały świat gnije właśnie przez takich jak wy? dlaczego to sobie robicie? gdzie wspolpraca? lepiej sie kłócić i wyzywac? no jasne,typowe myślenie !!! :/ niesmak mnie bierze jak to czytam

OJ WIDZE ZE BRAK ARGUMENTOW I ZLOSC (TYPOWE DLA OTYLYCH NIEDOWARTOSCIOWANYCH PANIENEK) POKAZAL TWOJE "BRUKOWE" POCHODZENIE. :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość quot ovi mis
NIE CHODZI O TO ZE ZRE --> własnie ty sama pokazujesz tutaj swój niski poziom :/ desperatka grubaska --> na diete potrzeba dużo czasu i silnej woli, ale schudniecie JEST możliwe. nie wierz w diety cud, bo one nie sa wcale zdrowe ani nie chudnie sie na trwałe. powodzenia :)

jestem wstrętnym, żalosnym grubasem, brzydką, wstretne, mam wszy, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie chce, mimo że jestem zareczona, w ogole nie powinnam się urodzić. kurwa, PRZEPRASZAM! IDĘ się zabić:D

Gość quot ovi mis
desperatka, spokojnie!

CHCIALABYM ZOBACZYC TEGO NARZECZONEGO ZAPEWNE TO DMUCHANY BOB Z SEX SHOP-U :D

ja wiem, że się zaniedbałam, choć nie powiem cały czas mam powodzenie u facetów, WIEM, ze przytyło mi sie sporo, ale zmieniam to, ćwiczę, i co najważniejsze są efekty. możesz sobie mówić na mnie GRUBAS, TŁUSCIOCH, PASZTET, czy jak tam sobie chcesz. Mnie naprawde to nie rusza, w sumie to przeciwnie- motywuje do dalszego odchudzania, żeby wlasnie takim pizdom jak Ty, udowodnić, że można jeść, chudnąć, być szczęśliwą, zakochaną, ładnie ubraną, mimo, że zamiast 36 noszę 42.

Gość quot ovi mis
nie musisz dyskutowac z tymi tutaj co cie wyzywają. oni są zakompleksieni i muszą sie na kims wyzyc

tyyypowe zagranie "kto by ją chciał", kto by o nią dbał, kto by wciąż kupował kwiaty, prezenty, mówił, że kocha, pisał maile, smsy, kto by się starał, kto by oświadczal....żalosne. stara i głupia to własnie TY. Zazdrościsz i tyle:)

SAMA SOBIE ZAPRZECZASZ:) NIE RUSZA CIE POWIADASZ? NO TO PRZECZYTAJ SWOJE WYPOWIEDZI :) OJ RUSZA RUSZA

Gość walka_o zloto
lubicie się kłócic. żałosne

WMAWIAJ SOBIE WMAWIAM.... ZAZDROSZCZA MI NO JESZCZE RAZ HAHAHA TO TAKA TWOJA AUTOTERAPIA A MOZE JAKIS PSYCHOLOG:)

PA DO ZOBACZENIA NA BLOGU. DALAM JUZ NAMIAR SWOIM KOLEZANKOM:D

oj pani dietetyk nie generalizuj... skoro jestes szczupla to sie tym ciesz ale troche tolerancji dla odmiennosci i uwierz mi ze wiekszosc kobiet okraglejszych rowniez nie ma kompleksow i moze miec powodzenie u plci przeciwnej poniewaz facetow u kobiet intryguja rowniez inne rzeczy niz tylko wyglad zewnetrzny... rowniez sie odchudzam bo duzo przytylam w ciazy i wyobraz sobie ze mam meza choc nigdy nie wygladalam jak ty a maz moj jest raczej z tych przystojniejszych a pomimo to to czesciej on jest o mnie zazdrosny niz ja o niego... a odchudzam sie zeby nie miec problemow zdrowotnych i nie miec problemow w sklepach z ubraniami... skoro uwazasz sie za osobe wyksztalcona i inteligentna to zachowuj sie jak taka osoba... jak wiadomo takiej osobie pewne rzeczy nie przystoja...

ale kooochanie, nie musisz mi tego samego komenatarza wysyłać po 10 razy. az sie dziwie, ze mozna byc taka glupia, naprawde. masz jeszcze jedno zdjecie moje na blogu.