Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juresant...

Wybaczyłem swojej żonie zdrade, pomogłem również dziadkom.

Polecane posty

Gość do autora tego topiku.........
utrzymujesz kontakt z ojcem, zona urodzi jeo dziecko....jak dziecko sie dowie z jakiej rodziny pochodzi, to ucieknie od was daleko i nie bedzie chcialo was znac a twoj ojciec jak sie zapatruje, ze ponownie zostanie dziadkiem...? normalnie szok...

Gość Izzie S.
Przestan zanudzac ciagle o swoim ojcu i twojej dziwce zonce, ten temat juz byl,tylko wtedy zanudzales o tym co zrobic bo cie zona zdradza z ojcem,traktowali cie jak smiecia, wyzywali ,bili, grozili, gzdzili sie na twoich oczach w twoim lozku a ty bidaczek robaczek musiales na to patrzec bo nie miales jaj zeby walnac piescia w stol.Wez sobie palnij leb skonczona ciapo zyciowa!!!

Gość refleksssjjaa
Jeżeli to prawda co napisałeś,to jesteś po prostu nieźle walnięty i udaj się najlepiej do psychiatry.

Gość obudz sie czlowieku
ok dziadkami bym sie zaopiekowala, ale zonke razem z tzw ojcem wykopalabym za drzwi! niech sie zajmie tym dzieciakiem, a ty znajdz sobie wartosciowa kobiete a nie taka ktora puszcza sie z tesciem!! a skad wiesz co bedzie w przyszlosci...kurde skad biora sie tacy frajerzy!!

Gość do autora tego topiku.........
nie wiedzialam, ze był taki temat esli to ten sam autor i tak bylo...no to on moze jest psychicznie chory....potrzebuje pomocy a oni i tak beda sie sexowac i ona bedzie rodzic dzieci tescia a ten idiota, chce utrzymywac kontakt z ojcem...... brak slow:O

Gość Juresant...
Napewno nie ja. Nigdy nie pisałem o tym że oni robili to na moich oczach. Nigdy mi nie grozili ani nie bili ani nie wyzywali ja się do wiedziałem o tym po czasie i nawet mnie przepraszali za to co zrobili. Nie rozumiem dlaczego dla was osoba która nie jest mściwa jest głupia?

Gość Izzie S.
Jak nie pisales? ten sam motyw byl ze wstydzisz sie przed kolegami i musisz pisac na kafe.

Gość olalalalalalaaaaaaaaaaaaaa
Swietym jestem chłopie i zycze Ci najlepszego:-)

Gość gitarra
Twoja rodzinka nie zasługuje na Twoją dobroć. Jesteś pewnien , że to doceniają? czy nie chodzi im czasem o kasę????

Gość upupuuuuu
Ten gość ma chyba nie tak z głową. ;)

Gość olalalalalalaaaaaaaaaaaaaa
po prostu jest za dobry..zal mi go ale zycze mu najlepszego..tyle tylko ze w takich warunkach to raczej zeswiruje:-(

Gość upupuuuuu
I będzie wychowywał swojego brata jak syna ;) ojciec będzie pukał jego żonę a on sam będzie tylko do zapieprzania na ten cały burdel. hehe

Gość chcesz sobie brac kłopot na
głowe to krzyż na droge