Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona255e3

Jestem zmuszona udzielać korków z języka angielskiego ale się BOJE!!!!

Polecane posty

Gość Ona255e3

Boje sie udzielac korkow, nie wiem jak material dobrac, co robic na tych zajeciach. Skonczylam juz studia, ale nigdy nie uczylam i mam stracha, a musze zaczac udzielac korki bo prace stracilam. Jak do takich korkow sie przygotowac, co na nich robic, itd??? Moze mi ktos powiedziec jak pozbyc sie strachu i fajnie przygotowac taka lekcje???

to trzeba dobierać program do znajomości języka przez osobę którą uczysz

do mnie z niemcem przychodzą, ludzie na studiach,sama sie jeszcze nie uczę a im pomagam

Gość Ona255e3
No dobrze mozecie dac jakies wskazowki? Jak przygotowac material, czy na podstawie jakiejs ksiazki jechac czy samemu material co zajecia przygotowywac- jakies cwiczenia gramatyczne, jakies czytanki z neta??

Gość asdasdas
na początek może przygotuj pare testów na różnych poziomach zaawansowania aby sprawdzic kto na jakim jest poziomie

Gość ouip
Nie udzielaj korkow, skoro tego nie potrafisz!! Rodzice beda oddawali ci ciezko zarobione pieniadze, a dzieci i tak nic nie zyskaja:O

Gość Ona255e3
joker_14@o2.pl

Gość ouip
mam nadzieje, ze nie bedziesz miala chetnych:O

jeny... zależy komu będziesz udzielać.. zapytaj się czy ktoś chce powtórzyć sobie materiał ze szkoły,czy może robić coś indywidualnego, a może po prostu ktoś będzie chciał odrobić zadania domowe, być lekcję do przodu w klasie .. zapytaj się... może ma problem z jakimś czasem.. :o

Gość na pocieszenie powiem
do ouip spierdalaj madralo

Gość Ona255e3
nie rozumiem dlaczego jestescire tacy chamscy. Na studiach swietnie sie uczylam, pracowalam w skzole jezykowej. ale w domu boje sie udzielac korkow bo nie wiem jak , nie mam tyle materialow jak w szkole jezykowej maja i ksiazke nauczyciela. Co w tym dziwnego. co do maila to ktos sie podszyl pode mnie.

Gość ouip
sama spierdalaj. I taki prymityw chce wyludzac od dzieciakow kase?:O Nie potrafisz nawet pisac pod jednym nickiem?:O

Gość na pocieszenie powiem
prymityw i cham jest z ciebie

Gość ouip
Jesli ktos jest po filologii, to mial praktyki w szkolach, uczyl w szkole jezykowej i na pewno umie udzielac korepetycji. Skoro ty nie masz o tym pojecia, pytasz sie, czy masz sciagac jakies teksty z netu czy robic cwiczenia gramatyczne, to znaczy, ze nie masz pojecia o nauczaniu:O

Gość przypadkowo
nie rozumiem, czego sie obawiasz skoro masz jakas praktyke... a moze zna ktos jakies strony z cwiczeniami gramtycznymi dla dzieci w necie? dzieki z góry