Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Wszyscy ludzie są kochani

Polecane posty

poprostu, przerwo. to nie jest tak, że każdy ma każdego kochać, tak w życiu.

nie każdy potrafi zobaczyć to w takim świetle jak ja. spójrz oczami Boga

Gość na pocieszenie powiem
a Ty jesteś Bogiem? :D

Oczywiście że szczera :) :) :) Uważam że nawet morderca może byc dobrym człowiekiem :) Nawet gwałciciel może byc dobrym człowiekiem(w tym może i pedofil) :) Złodziej to ma w głębi duszy bardzo dobre serce :) Tych ludzi po prostu trzeba zresocjalizowac :) :) :) Jeśli komuś ktoś zabije mame lub tata.... powinien tej osobie wybaczyc Gdy jakaś kobieta padnie ofiarą gwałtu przez faceta.... powinna mu wybaczyc To samo tyczy się facetów, gdy któryś z nich padnie ofiarą gwałtu przez kilku gejów... również powinien im wybaczyc. Gdy czyjeś dziecko padnie ofiarą pedofilia... również rodzice powinni wybaczyc oprwacy swojego dziecka Gdy ktoś został pobity przez chuliganów...powinien im wybaczyc Takie jest moje zdanie, w końcu Bóg nam wszystko wybacza

ja mam gorzej nienawidze ludzi . kazdy jak dla mnie ma jakas wade ktora jest przeze mnie nie do zaakceptowania i w ogole dziwie sie dlaczego niektorzy ludzie mnie lubia :D

magnolia2 Tak :) Pisze prawde i jestem w tych słowach szczery. Ten Barteeek przykład dla ludzi to Ja. A Wam który nick z moich się najbardziej podoba? :O Bo nie wiem który wybrac mam napisane na stopce jakich będe używał!

Gość magnolia przestan bredzic
dziecko:otak kurwa wszyscy sa kochani:o zabije ci stara i co nadal bedziesz mnie kochac?:odaj sobie siana

13:31 [zgłoś do usunięcia] magnolia przestan bredzic dziecko tak k**wa wszyscy sa kochani zabije ci stara i co nadal bedziesz mnie kochac? daj sobie siana Wtedy, może to głupie co teraz powiem ale ona będzie miała obowiązek Ci wybaczyc. Zapomniec raczej się nie da :( :( :( ale wybaczyc owszem. Tylko nie wiem czemu dajesz tak drastyczne przykłady? :O :O które są nie smaczne. A ja uważam że każdy zasługuje na drugą szanse, a nie to że kocham wszystkich ludzi.

Gość na pocieszenie powiem
niektore pomysly hitlera nie byly takie zle