Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Non korteppo

Czy u was też tak szybko brudzi się w łazience?

Polecane posty

Gość Non korteppo

U mnie łazienka bardzo szybko sie brudzi. Sprzątam w sobote, to juz w niedziele umywalka jest brudna od mydla czy pasty, wanna to samo. Lustro tez brudzi sie szybko. Gora trzy dni wytrzyma. Czy u was tez tak szybko w lazience sie brudzi? Zreszta w kibelku to samo. Co pare dni trzeba go przetrzec i odkurzyc plytki bo niosa sie koty i kurz.

u nas podobnie. sprzątam łazienkę praktycznie codziennie. nie chodzi o jakieś totalne sprzątanie, bo to robię w każdą sobotę, znaczy myję również podłogę w łazience, ale umywalkę codziennie, wannę co drugi dzień, lustro jak widzę, że zachlapane to też przetrę a kibelek codziennie, bo mam na tym punkcie fioła i żadnej zarazie się zalęgnąć nie dam ;] a że łazienkę mamy nie dużą to i sprzątania wiele nie ma. za to z łazienką mam inny problem. otóż mój ukochany zakupił sobie piękny bordowy ręcznik i mimo kilkukrotnego prania ciągle z niego takie kudełki lecą. jak się tego pozbyć?

Gość wituś-sprytuś
To stosuj mydło w płynie. Kibel szybko się brudzi od częstego srania.Zalej domestosem zero kamienia.