Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coco Mademoiselle

do mieszkających w UK

Polecane posty

potrzebuję nabyć z PL pastę i płyn elmex. czy znacie jakąś aptekę internetową, która przesyła zamówiony towar za granicę?

Gość NO445nYttRE1
to w UK nie maja elmexa - ha ha ha ha ha ha ha ha , nie wirze jakis zal

Gość łoskot
kup na allegro i poproś o przesyłkę za granicę. poza tym nie może kupić ci normalnie ktoś z rodziny/znajomych w polsce i przesłać?

Gość NO445nYttRE1
to co tak kurva maja ;-)

Gość hej ***
muszą mieć pastę ELMEX na bank! Nawet wydawało mi się, ze gdzies widziałam. Musisz dobrze poszukać w drogeriach, bądz w Asda lub Sainsbury's ( lub w innych marketach albo aptece). Na pewno gdzieś widziałam tylko nie pamiętam. Ewentualnie mogą mieć pod inną nazwą tak jak np. chipsy LAYS to tu WALLKERS , AXE tu LYNX , LOREA'L ELSEVE to tu LOREA'L ELVIVE itp. Poszukaj dobrze, ewentualnie wejdz na strony internetowe sklepów, gdzie mozna kupić tez chemię i poszukaj w asortymencie. Mnie się wydawało,ze widziałam tą pastę pod oryginalną nazwą. Jest tu na 100%.

Gość NO445nYttRE1
elmex produkuje szwajcarska GABA nie maja nigdy zadnej innej nazwy !!!! maja 2 marki elmex i meridol czy jakos tak, nie che mi sie wierzuc ze w UK nie ma elmex jesli nie ma to polewka na UK hahahahaha

Gość hej ***
wbij google uk , następnie elmex toothpaste uk - wyswietlą ci się wszystkie strony gdzie mozna wysyłkowo kupic tą pastę. Ja otworzyłam pierwszą - pasta elmex 75ml - kosztuje 2. 60 . Tu ją normalnie kupisz, po prostu zle szukałaś !

Gość jak nie ma jak jest

Gość hej ***
Jest jest! Nie wiem gdzie mieszkasz , ale moze poszukaj w SAVERS , SUPERDRUG , BOOTS , LIOYDS PHARMACY lub innych aptekach. Albo po prostu w marketach.

dziękuję za wszystkie odpowiedzi widać trzeba mi się do tego szukania po sklepach bardziej przyłożyć. nie byłam we wszystkich wymienionych bo czas nie pozwolił. ale dzięki za uświadomienie. pozdrawiam :)

Gość aleefff
co ty myślisz ze ta elmex top jakas pasta cudo ? zwykła pasta jakich pełno