Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca odpowiedzi

W sprawie aparatów fotograficznych - potrzebuję pomocy.

Polecane posty

Chcę kupić aparat, cyfrową lustrzankę. Zastanawia się nad trzema modelami: nikon D90Canon 50D i Sony Alpha 700. Który Wy byście polecili i dlaczego? Byłabym wdzięczna za odpowiedź i pomoc :)

Gość edgrgh
nikon ma najlepsze aparaty :)

Ja tez nikon Choc sama mam 2 Olympusy i jestem b.zadowolona :) Sprawdz opinie na Ceneo:)

Wiem, że Nikon ma najlepsze aparaty. Z drugiej jednak strony kompletowanie sprzętu jest po prostu cholernie drogie. Chcę wziąć pod uwagę wszystkie możliwości i kombinacje.

Brzydula30 dzięki ::) Wiesz, chodzi mi o opinie użytkowników :)

ja jak cos kupuje to korzystam z opinni na ceneo:) mysle,ze to wlasnie uzytkownicy tam sie wypowiadaja:)

Gość canonierka
polecam dla ambitnego amatora aparaty canona aparat to system a canon ma bogata ofertę szkieł ,kazdy znajdzie coś dla siebie i szkło za pare złotych i szkło za kilka tysiecy ,nikon fajny zwłaszcza d 300 ale mnie nie stac na szkła w tym systemie.No i w canonie łatwiej kupić i sprzedac uzywane szkło . Dla amatora ktory nie chce inwestowac w syste ,rozbudowywać szklarni poleciałabym olympusa poniewaz ma najlepsze szkła kitowe.I fantastyczne forum na ktorym zawsze mozna liczyc na pomoc i wsparcie :)