Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia z problemem

prosze pomózcie mi sie tam ubrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Julia z problemem

za 3 tyg wybieram się na chrzciny siostrzeńca mojego chłopaka. poznam jego rodzinę wiec chciałabym dobrze wyglądać i tu jest mój problem ponieważ mam zaokrągloną sylwetkę chciałabym ukryć oponkę na brzuchu i tyłek nie wiem kompletnie co powinnam założyć. wiem ze powinno być w miarę elegancko ale jestem młodą osobą-19 lat wiec nie będę zakładała białej bluzeczki i czarnych spodni. chciałabym coś w odcieniach fioletu, turkusu, moze być żółty. lubie żywe kolory. zastanawiałam sie nad tunikami do czarnych eleganckichspodni ale nie wiem czy to dobry pomysł choć napewno muszę mieć troszkę dłuzszą i luźną na brzuchu bluzkę podobaja mi sie tez spódnice z wysokim stanem ale do mojej figury chyba odpadają jesli ktoś by miał ochote wkleić jakieś nadające się ubrania byłabym wdzieczna ja akurat mam to do siebie ze nie umiem dobrze dobrać sobie ubrania raz założę coś i wyglądam super szczupło a raz coś w czym wyglądam 100 razy grubiej

Gość dfdddddddd
wzrost?

mowilam ci dziewczyno tylko tuniki odciete pod biustem!nie rozumiesz po polsku?

Gość gfdf
nie odcinane! fatalnie wtedy się wygląda! jak w ciąży!

Gość rcxs
racja tuniki odcięte pod biustem !!! i czarne spodnie najlepiej rurki bardzo fajnie bedzie wyglądac taki zestaw. do tego szpilki, chyba ze jestes wysoka to na płaskiej podeszwie

Gość rcxs
wkleję ci proponowoany przeze mnie zestaw znaleziony na allegro. znam się na modzie wiec masz efekt gwarantowany. tylko poczekaj kilka minut ;)

Gość Julia z problemem
wzrost 168cm

Gość gfdf
taaaa na modzie chyba z bazaru... matko tunik pod biustem odcinane potęgują wielkość tyłka i brzucha..

moja matka jest krawcowa i wlasnie taka kreacje tez by mi wybrala.a dodatkowo ladnie to wyglada jak sie ma spore piersi

Gość gfdf
to za niska jesteś na jakiekolwiek tuniki, poczekaj zaraz CI pokaze łądny zestaw ;)

Gość Julia z problemem
ciemną karnacje włosy ciemny brąz oczy tez. włosy długie

Gość Julia z problemem
acha i wolałabym coś w zywych kolorach nie czarnych. tzn czarne spodnie żakiet owszem ale bluzeczka mogłaby być inna np fiolet, turkus, zieleń. jestem młoda mam 19 lat

Gość Julia z problemem
gfdf faja tylko zeby to była bluzka, sukienki nie bede kupować poniewaz nie stac mnie tak na 1 raz. a czarne spodnie jakies sie znajdą:P

Gość Julia z problemem
o kurcze miało być "fajna"

Gość gfdf
aha, rozumiem ;) ale taka jak ta pierwsza widzialam trochę na allegro bluzek w jakis innych kolorach , dużo teraz tego jest ;)

Gość Julia z problemem
i zapomniałam dodać budowe mam gruszki jestem szczupla na górze ramiona itp piersi normalne ale nie malutkie w biodrach szeroka z oponką i masywnymi udami

Gość rcxs
za niska na tunike ?? haha nie rozsmieszaj mnie - gfdf haha. jak się nie znasz to proszę nie wypowiadaj się na takie tematy bo już drugi raz mylisz się w tym temacie!! proszę bardzo http://allegro.pl/item633430642_tunika_bombka_sukienka_pasek_zebra_panterka_s_m.html tunika polecam szczególnie kolorek w klasyczną "zeberkę" czyli czarno-biały, aczkolwiek niebieski tez jest ładny (wszystko zalezy od dodatków) kwestia paska pozostaje do dyskusji bo nie wiem czy wygodnie ci bedzie nosic ten pasek :) ale bolerko w tym wypadku mile widziane http://allegro.pl/item626823721_fdm_yaya_modne_rurki_polysk_grafit_36.html spodenki, rozmiar oczywiscie odpowiedni dla Ciebie bo ten jest 36 Aby nie było w zbyt klasycznych kolorach polecam kolorowe szpilki i dodatki (w tym samym kolorze najlepiej lub podobnym ) http://allegro.pl/item627739213_czolenka_odkryte_palce_dd513_pudrowy_roz_r38.html dodatki tez w odcieniach złota, kremowego rózu :)

Gość Julia z problemem
rcxsc fajny komplecik ale czy to by nie było za mało elegancko jak na chrzciny

Gość rcxs
wydaje mi się ze akurat jest w sam raz, jesteś młoda a ten styl łączy "luz" i wizytowy nastrój. a czy to będzie jakaś impreza w restauracji czy w rodzinnym gronie ??

Gość Czarna_Dalia
odradzam Ci nakładania tego spadnie rurki dodatkowo poszerza Cię w udach, dlatego powinnaś nosić spadnie proste lub rozszerzane lekko ku dołowi skoro masz wąskie ramiona to powinnaś je poszerzyć przez np bufki, żeby zrównoważyć sylwetkę

polecam ci wyszczuplającą bieliznę naprawdę działa cuda :) do kupienia w każdym sklepie z bielizną a nawet w supermarketach widziałam ;]

Gość gfdf
rcxs ja rozumiem, ze lubisz bazarowy styl.. to nie ma za nic klasy.. plastikowe buty, spodnie , które ją poszerzą, i bluzka która nadaje się na plaze..

Gość Safall
chrzciny i bluzeczka z guziczkami ... raczej nie wypada ,mało to eleganckie.