Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Baby

Wlasnie mnie dzis matka wyrzucila z domu...

Polecane posty

Miesiac temu wyprowadzilam sie od ojca do matki z nadzieja ze naczne w ko9ncu nowe zycie. matka zaczela mi wypominac \"nie jestes u siebie i wypie**alaj ty suki nienawidze cie. Zycie mi zniszczylas!!!\" tal bo matka musi mnie teraz utrzymywac i nie moze sobie remontu na chacie zrobic Ale ja ja pytam : poco mnie wzielas???? Bo mi laske zrobila. Odeszlam od ojca bo mnie macocha traktowala jak szmate (mam rodzicow po rozwodzie). teraz podobnie robi to matka. Mowione jest ze w domu najlepiej, a to gowno prawda!!!! Mam 18 lat i teraz mieszkam przez pewien czas u siostry i nie wiem co dalej zrobic. Musze teraz zdac do nastepnej klasy i myslec o maturze. Mam dosyc... Gdzie tu znalezc szczescie???

Gość pomaranczowoooo
na kafe nie znajdziesz. Ciesz się, że masz siostrę. Poza tym do 26 roku życia rodzice mają prawny obowiązek na Ciebie łożyć, jeżeli się uczysz. Jak nie dają, to przed sąd z nimi. Mój znajomy tak robi.

Gość stull
Pozycja roszczeniowa blado o tobie świadczy, weź się za robotę i odetnij pępowinę wreszcie.

Napisz wniosek o alimenty od obojga rodziców i dogadaj się z siostrą. Gdybyś jednak nie mogła mieszkać u niej, to popytaj o miejsce w bursie lub pokój do wynajęcia.