Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkk.

UNIA EUROPEJSKA TO JEDEN WIELKI OKUPANT!

Polecane posty

Gość skąd tylu poyebów na świecie
@Odpowiedź dla osoby ten żałsny tekst z bibuły wsadź se w doope, takich bzdur nawet mi się nie chce komentowac @wielbiciel ty oszołomie :D IG FArben, Żydzi , GMO, spiski - tak sie bawiłem 2 lata temu ale mi sie znudziło i ty tez wytrzeźwiejesz bo to bzdury są :)

Gość Ależ nie
Wolny przepływ osób, kapitału, usług i kapitału jak najbardziej- ale nic więcej. Zresztą powinniśmy dążyć do likwidacji ceł, także z innymi państwami. Przede wszystkim, trzeba obniżyć podatki. Przy tak potężnym obciążeniu fiskalnym jaki jest w reszcie europy, inwestorzy napływaliby do polski szerokim strumieniem. Ale łatwiej jest wierzyć w bajki o UE...

Gość Odpowiedz dla pana z owsikami
skąd tylu poyebów na świecie> Od ciebie raczej erudycją i mocą argumentacji nie zalatuje. Raczej prostactwem i prymitywizmem w wyrażaniu swych opinii... ale to typowe dla euro-onanistów :-D

18:55 [zgłoś do usunięcia] Poważne dyskusje o UE ...dobre sobie Przecież wiadomo, że wszyscy zaczęliby klepać te wykute zwroty o UE, którymi dają się codziennie indoktrynować przez media... ... nie warto, bo tylko człowiek k**wicy dostaje, że musi żyć w społeczeństwie które da sobie sprzedać każdą bajkę w zamian za obietnicę chleba i igrzysk ] no wlasnie juz ci jest \"wiadomo\" dyskusja polega na wymianie pogladow a nie na wbijaniu swoich pogladow młotkiem w glowe adwersarzom \"bo musza te takie i owakie .... zrozumiec!!!\" Ciebie bierze kurwica a mnie raczej nie wiem wspolczucie ? wspolczucie na ludzi ktorzy uwazaja sie za jedynych znajacych wszystkie prawdy objawione o tematyce europejskiej a potem jak im sie wytknie jeden blad jedna glupote (nawet jesli to jest 1 glupota na 10 a o pozostalych 9 mozna dyskutowac , czy sie nawet zgadzac w wiekszosci) to i tak tylko podejscie w stylu \"jestes glupia, media piorą ci mózg i tym podobne\" efekt jest taki ze chociaz baaardzo sie starasz/staracie wygladac na ludzi samodzielnie myslacych to sami wygladacie na niewolnikow jednej prawdy, jednych pogladow, jednej papki tylko ze przedstawianej przez \"obiektywne strony internetowe\" :(🖐️

Gość lisica ty juz sie nie produkuj
masz najmniej do powiedzenia a wszedzie nos wciskasz

skąd tylu poyebów na świecie ---> co nieprawdziwego jest w wyżej zamieszczonym wykładzie? Podważasz wpływy koncernów farmaceutycznych, chemicznych, petrochemicznych...? GMO dla Ciebie nie istnieje? Nie będzie prowadziło do totalnej kontroli produkcji żywności? Żydzi nie przejmują coraz większej kontroli? Z czym Ty chcesz dyskutować? Sam jesteś oszołomem, poczekaj parę lat, obudzisz się, ale już nie będzie Ci do śmiechu...

Gość Jestem dumny z bycia w UE
Mój pradziadek służył jak SSman. Dziadek był wiernym aparatczykiem UB a następnie SB. Ojciec należał do PZPR a teraz w SLD... Dlatego i ja, jestem dumny ze swojego dziedzictwa i z równą dumą będę popierał każdy projekt Unii Europejskiej :-)