Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany na zabój .. kocham..

ZAkochałem się ...................... Ona jest dziewicą

Polecane posty

Zrobić to czy czekać ? Pewnie wielu z Was zadaje sobie to pytanie. Ja postanowiłem czekać ....... czekać ze wszystkim ....... dla tej jedynej :) Latka leciały ..... ale nadal wierzyłem ...... w co ? Śmiało chyba mogę powiedzieć że w cud :) Tak , chodzi o kobietę w 100% czystą , nieużywaną , taką dla której seks nie jest sportem ale uczuciem , taką która kocha sercem i jest gotowa poświęcić się dla niego. Ja naturalnie nie uprawiałem do tego momentu seksu , nie miałem też żadnej dziewczyny bo poprostu nie widziałem kogoś właściwego dla siebie. Owszem , skakały mi hormony jako nastolatkowi ale jednak nie dawałem sie pokusom. Dziś !!!! -- jestem z tego dumny. Bóg nagrodził mnie i obdarował wspaniałą kobietą :) Oboje mamy 24 lata , właśnie dziś nasze drogi zeszły w jedną :) Ja wiem że to ta , Ona wie że to ten :) A seks ? -- mimo że jesteśmy zodiakalnymi lwami , napalonymi zwierzakami to ........ poczekamy z tym do ślubu :) Musiałem to napisać. Po to aby podzielić sie szczęściem oraz po to aby udowodnić wam że warto czekać :) Nawet całe lata !

Zodiakalna lwica życzy Wam szczęścia, szczególnie że nikt się lepiej nie zrozumie niż dwa lwy :)

Gość masz farta kolegoooo
moja laska nie jest dziewica , i co ja biedny moge zrobic ? Niby sam tez nie jestem ale i tak mi zle

Gość jak masz dziewice ...
jak masz dziewice to sie oswiadczaj szybko ! Przynajmniej ty nie wyjdziesz za kurwe :(

Gość romantycznie macie a jaaaaaa
aja nie 😭

dziewictwo jest jak zapałka , jednorazowego użytku, jak już nie będzie dziewicą a okaże się puszczalską zołzą nie do życia, to ci przejdzie ta radość, a wyrosną rogi. Tak mówi ludowe przysłowie, nie chwal dnia o poranku, a teściowej za życia.

Gość
a ja tam sie ciesze z Autorem :) powodzenia wam życzę

Gość ppp7
a po ślubie będziesz tu się wszystkim żalił, że ona nie chce seksu uprawiać...

Gość potrzebuję ciepłego słowa
jeśli to nie jest prowokacja to gratuluję bardzo:) ja też tak żyję i mam nadzieję że kogoś takiego spotkam, ale z tą nadzieją to średnio czasem wychodzi:( a tak swoją drogą, dzisiaj się spotkaliście i już wiesz że to ona?:) no choć może czasem i tak się zdarza:)

Gość no no no ....
GRATULUJE!!! i jeszcze więcej szczęścia życzę!!! :) jeśli jeszcze większe szczęście jest możliwe :P

Gość stokrota45
Super,pewnie że macie racje by czekać do ślubu

Gość ona jest dziewicą a ty
posiadaczem żylaków na fiucie, od walenia konia

Gość no to się spiesz i rozprawicz
ją bo cię przebije posiadacz grubszego portfela i kupi jej dziewictwo za kasiorkę, a tobie pozostanie płacz, zgrzytanie zębów i trzepanie kapucyna :P

owszem , waliłem konia ... ale inaczej się nie da w przypadku faceta. Jednak najważniejsze dla mnie jest to że będę miał to o czym marzyłem ......... wyśnionego skarba :)

Gość kajko i kokosz
A ja wspolczuje podejscia do seksu, skoro dziewczyne uprawiajaca seks nazywasz "uzywana", a seks traktujesz jak cos brudnego.

Gość no to się spiesz i rozprawicz
i dlatego będziesz miał przedwczesny wytrysk, fiut ci sflaczeje, i poruchasz sobie palcem w bucie, a ona, będzie się śmiała hahahaha z głupiego fiuta, co nawet, dziewczyny nie potrafił przeruchać przez 24 lata, a się za pisdę bierze buhahahahaha, prawiczek za dychę