Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuti

ciaza po 11 dniu cyklu?

Polecane posty

Gość kuti

witam. jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze podczas wytrysku na wyzsze partie ud w 11 dniu cyklu? fizycznie jestem dziewica. cykle 28-25 dni. kilka dni temu jednorazowo dostalam kilkugodiznnych mdlosci i bolu glowy, dzis zaczal mnie bolec jeden jajnik. od kilku dni (do wczoraj) bolaly mnie piersi. okres powinien wypadac od dzis do wtorku. czy to moze byc ciaza?? jak sadzicie??;>

Boże kobieto ile Ty masz lat? bawisz sie a nie wiesz w jaki sposób zachodzi się w ciąże... brak słów edukacja seksualna woła o pomstę do nieba Ja bym Ci radziła nawet nie patrzec na wytrysk bo od tego tez sie zachodzi.... :((( maria dziewica

Gość kuti
niestety wiem, od czego sie zachodzi.. a wytrysk nie byl na udach w poblizu kolan, a niestety blisko drog rodnych. w przeciwnym razie nie zadawalabym takiego pytania,gdyz wiem, jak to sie wszytsko odbywa. martwia mnie opisane objawy, a w internecie sie naczytalam wielu roznych rzeczy i juz sama nie wiem co myslec.. btw- nie uprawialismy sexu, a jedynie lezelismy przytuleni mocno nago.

Gość ja pierdzieleeeeeeeeeee
wlasnie widac jak wiesz, jak sie zachodzi w ciaze :O jakbys wiedziala, nie stawialabys tak bzdurnego pytania dzieci, zanim zaczniecie sie calowac i lezec na sobie na nago, moze powinnyscie zajrzec do ksiazek!

Gość kuti
drogie dorosle.. o zjebe Was nie prosilam. :) jedynie o ocene sytuacji.

Gość kuti
i poprawka- cykle 28-35 dni, nie 25 jak bylo w 1 poscie. wiem,jak sie zachodzi w ciaze itd, jednak naczytalam sie wielu rzeczy, w tym takze na tym forum i juz po prostu nie wiem co myslec. i tyle. a nie prosze o wyklady zadne, niemniej dziekuje Wam, ze zechcialyscie swiatlo odpowiedziec :)

jak tyle wiesz to jestes w stanie ocenic sytuację chyba... dziewczyno, zeby zajsc w ciąże muszą plemniki być jakims CUDEM w środku, moze na palcach... ale z ud chyba wątpliwe by Ci dopłynęły, poza tym musiałabys mieć chyba dużo śluzu... ech... zapytaj mamy

Gość kuti
jak pisalam -zdaje sobie z tego sprawe, naprawde. ALE- jak takze nadmienilam- w internecie czytalam, ze w podobny sposob niejedna zaszla w ciaze. wiem,ze tak naprawde potrzeba wielu zdrowych plemnikow, do drog rodnych kobiety, z odpowiednim pedem, ze wiele kobiet sie stara i nic. ale z drugiej strony, nieraz sie mowi,ze jedna czy druga wpadla.. a w TEN sposob wpasc teoretycznie jest trudno, niemniej, zestresowalo mnie to,co znalazlam w internecie, wiec napisalm tu... :)

Gość agik
test?