Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLOPOTWKLOPOCIE

ZGUBILAM LEGITYMACJE A JUWENALIA TUZ TUZ

Polecane posty

Gość KLOPOTWKLOPOCIE

PECH CHCIAL ZE ZOSTAWILAM W BUSIE PORTFEL. KASKI NIE BYLO ZA DUZO,ALE BYLA LEGITYMACJA KTORA NA JUWENALIA BEDZIE MI B.POTRZEBNA,ZEBY PRZYZNANO MI NIZSZA CENE!! WYSTARCZY ZE POJDE DO SEKRETARIATU I POPROSZE O WYROBIENIE GDYZ TAMTA ZGUBILAM? CZY TO JAKAS DLUZEJ TRWAJACA PROCEDURA???

Gość KLOPOTWKLOPOCIE
kurcze,prosze o pomoc........

Gość KLOPOTWKLOPOCIE
NO EJ;/;/;/;/

Gość pol godziny
musisz dać ogłoszenie do gazety, że zgubiłaś legitymację - podajesz tylko numer legitymacji i z jakiej uczelni jesteś następnie idziesz do dziekanatu z kwitkiem, że dałaś ogłoszenie musisz wpłacić kasę na poczcie/w banku za wyrobienie nowej legitki podanie do dziekana z prośbą o wydanie duplikatu legitymacji i po jakimś tam czasie dostaniesz nową legitymację. Jeśli chodzi o książeczkową to wiem, że szybciej się ją dostaje - trwa to jakieś półtora-dwa tygodnie, jeśli chodzi o tą plastikową to sporo dłużej.

Gość
idziesz, dajesz zdjecie legit, placisz w okienku 5 zl i wystawiaja ci duplikat ja tydzien czekalam, ale moze byc mniej jak sie zakrecisz

Gość KLOPOTWKLOPOCIE
jestem w liceum. wiec to tylko kawalek papieru ze zdjeciem ktory mozna latwo podrobic. ale nie chce,chce informacji na temat wlasnie takiej legitymacji,bazienka-> serio?5zl? a co amsz na mysli mowiac,ze sie zakrece:)

Gość KLOPOTWKLOPOCIE
????????????????????

Gość niezanadto
chyba zwyczajnie zrobia ci druga..a czas jej robienia bedzie zalezal od checi pani sekretarz,jak zawsze:)

Gość
ja studencka wyrabialam no jak ladnie poprosisz i w ogole jak chcesz szkolna to nawet na drugi dzien mozesz miec jak poprosisz i to za darmo