Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Dziewczyna ma samochod i lepiej zarabia

Polecane posty

i jak taka zdobyc? czy to nie z jest troche upokarzjace gdy ona cie wozi po miescie i ma wiecej kasy na koncie?

Gość dzizas
jest :)

no jest i od razu taki facet jest skreslony na starcie?

Gość Moj ex zarabial o polowe mniej
a ja jeszcze mialam mieszkanie i go nie skreslilam... ... szkoda... ...ale nie z powodow finansowych :P

Gość a w czym ci to przeszkadza
mój facet jest dużo biedniejszy ode mnie i w ogole do glowy by mi nie przyszło, zeby problem z tego powodu robic :O ale jesli bedziesz obnosił sie swoimi kompleksami i jakimis szowinistycznymi przekonaniami (to ujma, ze ona zarabia wiecej) - to bedziesz skreslony wlasnie z tego powodu, a nie niskich zarobków.

Znajdz inną, na podobnym lub gorszym poziomie finansu :classic_cool: bo jak słyszę juz teraz przeżywasz napręzenia.. :D które potem raz kiedys pękną, np jak usłyszysz niechcący "to dzięki mnie .. (tu wstawić odpowiednie)" itp. Dla mnie sytuacja średnia raczej, nie czułbym się z tym. Poważnie. A skoro juz teraz masz z tym problem... to po co sie w niego ładować na całe życie? Każdego dnia bedziesz to sobie wyrzucał i o tym myslał. I po co? Skoro nie czujesz sie komfortowo sam ze sobą, przemysl to jeszcze raz.

Gość a ja to tak
mam: ja mam mieszkanie, samochód, kredyt na mieszkanie, pracuje na to sama, dzielimy rachunki na pól, ratę ja płacę, a on na bezrobociu pół roku :O , nie ma swojego dorobku /rower/ na koncie 8 tys. lat 37