Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRenia

Jaka gwarancja jest na towary z katal.wysyłkowych ???

Polecane posty

Gość RRenia

Na buty i ubrania mamy jakąś gwarancję tak jak w normalnych sklepach?

Gość RRenia
uup

Gość RRenia
:-) podnoszę...

Gość RRenia
Dziewczyny dajcie znać jak to jest z tymi rzeczami... Próbowałyście zwrócić uszkodzone buty czy inną rzecz do quelle czy bonprixu? Jak to jest z tą gwarancją??

Gość URSUS C330
Przy kupowaniu wysyłkowym/przez internet zawsze masz prawo zwrotu w przeciągu 7 dni, a gwarancja to inna bajka.

Gość RRenia
Chodzi mi o taką dłuższą gwarancję jak np. w sklepie obuwniczym gwarancja na 2 lata,lub jak kupisz w sklepie jakąś bluzkę i coś się z nią dzieje.. to oddajesz do reklamacji... A rzeczy z katalogów też tak można oddać??? Buty np itd

Gość te ubrania z katalogów
wysyłkowych to SZAJS! Jeszcze żeby to tanie było, a to cenią się wysoko, a tandeta, że chyba lepsze rzeczy na bazarach mają :o NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH ZAKUPÓW Z KATALOGÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. 1,5 roku temu kupiłam buty z Neckermanna. Niestety, nie pasowały mi, nie były brzydkie, ale źle mi w nich noga wyglądała. Nie miałam wcześniej czasu więc po kilku dniach dopiero odesłałam (bodajże w Neckermannie prawo zwrotu jest do 14 dni), na pewno wyrobiłam się przed terminem. Dwa tygodnie później dostaję znowu te buty i ZERO wyjaśnień, dlaczego odesłali ? Zawiodłam się na nich na całej linii! NIGDY WIĘCEJ!!!!!!

Gość RRenia
No właśnie różnie to bywa, a do tego często buty są bardzo drogie te ze skóry np. 400-500 zł nawet kosztują.. i jeszcze gwarancji nie ma. W sklepie to 2 lata gwarancji jest przynajmniej.