Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnoczerwono

Jaki to orgazm...? Prosze o powazne odpowiedzi.

Polecane posty

Gość czarnoczerwono

Witam wszystkich. Jestesmy z moja narzeczona razem juz 3 lata, ale jest jedna rzecz ktorej nie jestesmy pewni. Jaki orgazm ma moja partnerka, dochodzi zawsze kiedy sie kochamy, trudniej podczas pieszczot paluszkiem, a podczas seksu oralnego nigdy. Ona sadzi, ze to orgazm lechtaczkowy, ale slyszalem ze ten nie osiaga sie podczas samego stosunku, a rzadziej podczas pieszczot lub seksu oralnego, a u nas jest dokladnie na odwrot. Ale z drugiej strony jak juz wspomnialem ona PRZYPUSZCZA, ze to lechtaczkowy. Prosze o odpowiedzi, z gory dziekujemy.

Łechtaczkowy jest poprzez stymulacje łechtaczki,chyba nietrudno skojarzyć...

Gość czarnoczerwono
Wiem, ale gdyby to bylo takie jednoznaczne to nie zakladal bym tego tematu. Chodzi o to ze moja partnerka czuje ze to lechtaczkowy ale ma go podczas stosunku a nie podczas... zreszta nie bede sie powtarzal, wszystko juz napisalem. Prosze o wiecej wypowiedzi.

polecam przeczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Orgazm może to trochę wyjaśni jaki orgazm przeżywa twoja kobieta choć ja jestem zdania, że w ogóle fajnie, że orgazmy ma i ogólnie jest zadowolona, bo uwierz mi nastolatką nie jestem i mam koleżanki zamężne, które nie wiedzą co to jest "orgazm" i często wręcz uważają, że to jakiś wymysł z gazet dla kobiet :) ja mam jaki mam i jestem szczęśliwa :]

Gość czarnoczerwono
Oczywiscie ze bardzo sie ciesze ze moja narzeczona ma orgazm kiedy sie kochamy:) ale ciagle nurtuje nas to pytanie, "jaki?" ;)

Gość tak tak tak tak
jak zostało stwierdzone naukowo, orgazm jest tylko jeden, poprzez stymulacje łechtaczki! liz jej łechtaczke a nie szparke :P

Co by nie było to wnioski są dwa: nalezy się cieszyć,że w ogóle przezywa orgazm i współczuć,że nie umiesz jej zadowolić oralnie. A w jakiej pozycji dochodzi?Podczas seksu przecież łechtaczka też jest stymulowana.

Gość czarnoczerwono
Z tego co wiem to z zadnym poprzednim partnerem nie dochodzila oralnie, ona poprostu za tym nie przepada ( wiem ze to wielka rzadkosc). Kazdy w roznym stopniu lubi rozne rzeczy. A dochodzi w kazdej pozycji, no prawie kazdej, oprocz "na pieska".

Podczas seksu też może być orgazm łechtaczkowy, zależy od pozycji, np takiej w której ruchy twojego wzgórka łonowego pobudzają łechtaczkę - pocierają, uderzają. Być może ma łechtaczkę stosunkowo blisko "dziurki", choc to nie reguła. ----------------------------- a tak w ogóle, to wyrózniamy 3 rodzaje orgazmów, jak wiadomo: 1) orgazm udawany łechtaczkowy 2) orgazm udawany pochwowy 3) orgazm udawany analny :D:classic_cool:

Skoro twoja partnerka osiąga orgazm podczas stosunku, to bez wątpienia jest to orgazm pochwowy.

Gość czarnoczerwono
Tak tez nam sie zdawalo "222" Nie ukrywam ze swego czasu staralismy sie o orgazm pochwowy u mojej partnerki, robilismy chyba wszystko co gdzies przeczytalismy i uznalismy ze to moze pomoc, mi na tym bardzo zalezalo, jej nie bardzo wiec sie poddalem.

Gość jaasminka
Pochwowy- 100% marzę o takim. Zadroszczę twojej pannie