Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOO Ela

Jakie błędy popełniacie za kierownicą?

Polecane posty

Gość OOO Ela

Takie najgłupsze, których nie umiecie się pozbyć, albo takie, które popełniałyście gdy zaczynałyście dopiero jeździć

Gość Kaska666
Przy kazdym hamowaniu wciskam sprzeglo, czasem zdarzy sie ze wymusze, czasem tez nie daje migaczy no i jak parkuje i nie chce mi sie tylko tak parkuje na odwal sie to zawsze stoje krzywo, wszyscy pod blokiem prosciutko a jak nie :D

Gość hahaha nienawidze jak ktos
krzywo parkuje. Mam ochote mu isc i przestawic to auto zeby prosto stało :D Moja sąsiadka rzadko jeździ i zawsze tak zaparkuje a potem to auto tak stoi przez tydzien. Porazka, takie nerwy mnie wtedy biorą że niewyobrażalne, nie wiem czemu tak mam.

jazda po prad :-D ps. prawka jeszcze nie mam, ale podejrzewam, ze bede miala z tym problem w przyszlosci. :-D

Gość Rademenes7
Karamba bamba, ale jak to Ci sie zdarza? Mnie raz sie na skrzyzowaniu pomylilo i tez prawie nie pojechalam pod prad. A Ty w jakich sytuacjach?

No błagam. Rozumiem jeszcze zapomnieć włączyć kierunkowskazu, ale nie włączać bo się nie lubi tykania? :D Zlituj sie, proszę, nie rób tak więcej :D

Aha. Myslalam ze wcale nie używasz. :D Potem to wkurza jak jade i sierota przede mną skręca w lewo ale ja tego nie wiem i stoje zamiast ją z prawej ominąć. Takie rzeczy drażnią. :D Też jeszcze nie mam prawka :D Ale mówię teraz o odczuciach z kursu. :D

Gość serdecznie dość
nosz kurwa co za moderatorka usuwa moje posty?! kobiecino idz sie lecz bo wkurwiasz ludzi!!!! a wracajac do tematu to tez mnie kurza jak ktos przedemna skreca i nie zaświeci , a najczesceij stare dzisaki tak robia , albo ciagle maja wlonczony kierunek przez cała trase ...ehh :O

Gość serdecznie dość
za 1 :D

Gość serdecznie dość
czemu znikaja? bo moderTOKA JEST JESBNIETA, NAPALILA SIE OPIUM CHYBA I ŚWIRUJE

Gość serdecznie dość
W OPOLU

Gość serdecznie dość
IDE SIE KOMPAC ,PAPA