Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

Czy w polskie państwo powinno zezwolić na homoseksualne małżeństwa?

Polecane posty

Gość jeszcze raz to samo
19:55 [zgłoś do usunięcia] buszmenka jestem ZA zwiazkami osob kochajacych inaczej, ale jestem zdecydowanie na NIE uznawanie tego zwiazku za malzenstwo i rodzine. Rodzina jest wtedy, kiedy sa dzieci. Powie ktos, ze moga adoptowac. Za adopca przez kochajacych inaczej jestem zdecydowanie na NIE. Tak jak ktos pisal.....zly wzorzec. przepraszam, to KIM lub CZYM jestesmy my, malzenstwa, ktore NIE MOGA miec dzieci???? wypraszam sobie 😡 moj maz i ja jestesmy RODZINA!! nasi bezdzietni znajomi sa RODZINA. ludzie, MYSLCIE zanim cos napiszecie, to naprawde nie boli!!!!

Gość całkowicie czarny kot
nie przejmuj się Jeszcze Raz - są ludzie, którzy uznają za normalnośc tylko taki wzór jaki sami prezentują :-)

Gość nowayy
Niech sobie robią co chcą jeżeli się kochają bo czemuż nie mają byc szczęśliwi :) jeżeli małżeństwo da im szczęście to proszę bardzo :) Ale nigdy w życiu nie ZGODZIŁABYM się na adopcję dzieci przez małżeństwa homoseksualne !! do tego dopuscic nie można

oczywiscie, ze NORMALNY wzorzec w naturze to samiec i samica, ktorzy moga miec potomstwo dla zachowania gatunku. Widzial ktos dwa psy parzace sie, albo dwie lwice, ktore sie lacza w pare? To chyba proste, nie? :classic_cool:

Gość netez
"Ale nigdy w życiu nie ZGODZIŁABYM się na adopcję dzieci przez małżeństwa homoseksualne !! do tego dopuscic nie można" Dlaczego? A jesli dzieciak da im szczescie? Jak sie to ma do slow "Niech sobie robią co chcą jeżeli się kochają bo czemuż nie mają byc szczęśliwi jeżeli małżeństwo da im szczęście to proszę bardzo "?

Gość nowayy
a ma się to tak że do małżeństwa nikt nikogo nie zmusza i zawiera się je z własnej i nieprzymuszonej woli natomiast dzieckanikt nie pyta czy chce byc adoptowane przez Jana i Stefana przez co narażone będzie w przyszłości na teksty w stylu "twój tatuś dupcy tatusia" bo niestety żyjemy w społeczeństwie które nadal ma takie a nie inne podejście do homoseksualizmu

Gość nowayy
no chyba ze dziecko byłoby już na tyle dorosłe aby w pełni świadomie zgodzic się na adopcję przez małżeństwo homoseksualne i przyjac wszystkie tego konsekwencje

Gość calkowicie czarny tez tak
mysle. Buszmenka - chyba zartujesz, nie wiesz ze homoseksualizm wsrod zwierzat jest tak samo czesty jak u ludzi? Nowayy - niemile bylby tez tekst "twoj tatus dupcy mamusie", jak i kazdy inny chamski

Gość pytanieeeeeeee
ale to, że "tatuś dupcy mamusie" jest całkiem normalne tylko brzydko ujęte

calkowicie czarny kocie........owszem wiem, jak rowniez miedzy innymi wsrod malp bardzo popularna jest pedofilia, ale zeby przedluzyc gatunek musi dobrac sie samica z samcem i to jest jak najbardziej prawidlowe, czyz nie tak?

homoseksualisci mowia: zostawcie nas w spokoju, dajcie nam zyc wlasnycm zyciem, niech was nie obchodzi kto z kim sypia itd....ale wolaja tez dajcie nam sluby, dajcie nam dzieci. To zdecydujcie sie albo dac wam spokoj, albo powiedzcie wprost, ze sami sobie nie poradzicie.....

Gość dooooooood
---> klopsik w sosiku mam coś takiego samego z tym Raczkiem - dopóki się nie ujawnił - znosiłam go - teraz pedalstwo ma na gębie - wymiotować mi się chce na jego widok!!!!!!!!!