Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i problem

co ja mam zrobic?dowiedzialam sie ze on ma zone i dziecko...

Polecane posty

troche dziecinne ale ciekawe czy by sie zgodzla zdradzic meża :)) prawda jest taka że ona Ci nic zlego nie zrobila a on okazał sie draniem i ukrywal ze ma rodzine. mog na poczatku powiedziec jak to wyglada i postawic sprawe jasno

ale faktycznie skoro nic nie wspomnial to pewnie nie Ty pierwsza nie ostatnia...

Gość no i problem
no dziecinne,dlatego mi nie zgadzalo sie cos ale na wszystkich stronach,jak facebook itp nie ma z nia zadnego zdjecia i nawet dziecka zdjecia nie ma...

Gość nenenenennene
ale dlaczego uważacie że powinna to tak zostawić i nic nie mówić? kobieta, która jest zdradzana powinna się o tym dowiedzieć i to im wcześniej tym lepiej. uważam, że powinnać jej wszystko powiedzieć, nawet jeśli zniszczy to ich małżeństwo. bo po co ma tkwić w nim ze skurwielem który zdradził nie raz i zdradzi raz jeszcze? powiedz jej o tym i odejdź, o reszcie zadecydują sami

Gość mas111
kochasz go?

Gość no i problem
hmmm,no kurde juz sama nie wiem. podzielone zdania mam juz,poczekam jeszcze pare dni.przemysle wszystko i zobacze co zrobic dziewczyna bogu winna,ale ja bym chciala wiedziec jakby moj facet mnie zdradzal...

Gość no i problem
nie kocham,wczesniej jak sie spotykalismy to chyba go kochalam,ale teraz po tej przerwie mi minelo.

Gość mas111
Wiec daj sobie spokój zostaw go i nie szykuj zemsty... Powiesz, żonie i zniszczysz jej świat... Poza tym ona i tak mu wybaczy wiec nic nie zdziałasz... takie jest moje zdanie...

ja mam podobne. zależec jakoś Ci pewnie zalezy, ale jak go nie kochasz zostaw sprawe. Kłamstwo ma krotkie nogi i pewnie wyjdzie. Ale jak powiesz jej to pewnie bedzie sie to za Toba ciagneło. i wyjdzie że to Ty jestes winna a nie on

Gość Poolaaaaaaa
Dziewczyno uciekaj. Trzy miesiące to mało zapomnisz.Kilka lat temu przechodziłam to samo. Mnie kłamał prawie pół roku, a potem wyszło. Kochałam więc wybaczyłam, a później trwałam w tym "związku" dobre kilka lat. To mi zniszczyło psychę i zabrało kilka najlepszych lat życia. Teraz jestem sama bo kiedy byłam z nim dziewczyny w moim wieku spotykały się w wolnymi chłopakami. Dziś one mają rodzinę, ja jestem sama. Nie wchodź w to. Będzie bolało, ale wytrwasz im więcej czasu w tym będziesz tkwiła tym trudniej będzie Tobie z tym skończyć. To jest piekło.

Gość jasne postawcie sie w sytuacji
jego zony, ciekawe czy naprawde niechcielibyscie wiedziec jesli wasz partner by was zdradzal, w tym przypadku prawda choc bolesna jest lepsza niz nieswiadomosc, ja poboli ale moze bedzie miala szanse na zycie z kims kto ja naprawde bedzie kochal, a nie z facetem ktory kocha tylko kutasem. rozwody to teraz niestety rzecz czesta i w takich sytuacjach jest lepszym rozwiazaniem niz trwanie w takim zwiazku, wspolczuje wszystkim kobietom zdradzanym. ja na pewno wolalabym poznac prawde

Gość no i problem
ona jest mloda jeszcze,nie wiem ile ma lat ale 20-23 cos takiego,znajdzie sobie napewno lepszego...

Gość mas111
Znałam kobiete, która sie dowiedziała... powiedziała, ze załuje, że wie... Skończyła popełniając samobójstwo... Chcesz miec kogoś na sumieniu to prosze bardzo idź i powiedz tej kobiecie, że jej facet ja zdradza...

Gość ona i tak sie kiedys dowie
albo on ja kiedys po prostu zostawi. co innego, gdyby byl to jeden skok w bok, gdyby po prostu sie toba zauroczyl, to zawsze moze sie nam zdarzyc, nawet jesli jestesmy szczesliwi w zwiazku, ale widac ze facet ewidentnie prowadzi podwojne zycie, tak jest jemu dobrze. za to jego zona bedzie kiedys cierpiec, a potem pozostanie zal za utraconymi latami zycia z tym bydlakiem

Gość no i problem
no cholera to jej chyba powiem,ale najlepsze ze jego brat i koledzy wiedzieli o mnie i nic jej nie powiedzieli.chuje z tych facetow sa... czesto nocowal u mnie w dom.to co mowil zonie??hmm moze jej nie bylo akurat ale nie sadze.

Gość Arnawi
powiedz jego zonie. spokojnie, bez większych emocji, chociaż pewnie będzie trudno. niech kobieta wie, jakiego dupka ma za męża. a czy uwierzy, to już od niej zależy.

Gość do no i problem
a to polak jest, ten twoj? Bo nie z polski piszesz.

Gość no i problem
nie,mieszkamy w niemczech,ale on jest pol na pol.

Gość lostka
jasne, ze jej powiedz! Ja bym chciala wiedziec, ze jestem w zwiazku z draniem, ktory mnie zdradza na prawo i lewo:O

Gość no i problem
boze,jaka ja glupia bylam.,.. dogadywalismy sie super,byl taki kochany i czuly... a z dnia na dzien sie wszystko zawalilo :( troche dziwne uczucie

Gość frufru
na urodziny daj mu trzy godziny walenia do zamkniętych drzwi i głuchą cisze w telefonie...

Gość no i problem
kurde ta dziewczyna taka mila jest,nie mam serca jej ranic... okazalo sie ze po miesiacu znajomosci wpadli i slub wzieli. teraz mi opowiadala ze chuja od soboty nie widziala-do domu nie wrocil.... ja go urzadze :D

Gość olenkaop
Dziewczyno powiedz to tej kobiecie, puki jest młoda może zostawić tego kretyna i ułożyć sobie życie, znaleźć dziecku normalnego ojca. Nie będzie męczyła się z kimś kto jej nie kocha i ją zdradza. Możę być tylko gorzej, tacy ludzie się nie zmieniają. Ma przecież całe życie przed sobą! Niech go nie przekreśla!!

Gość no i problem
no jak mam jej to powiedziec,jak mi szkoda jej ze nei wiem. mila dziewczyna,no zobaczymy jak to bedzie.poczekam jeszcze z tydzien.przemysle wszystko

ale moim zdaniem w ten sposób nie ukarzesz faceta tylko zone......bo jesli on bedzie myslał ze ona go zdradza...to jej sie dostanie..i on bedzie na niej psy wieszac..wiec jesli ci zalezy na tym zeby jego ukarac to wez wymyśl cos innego bo on wiesz wyjdzie na pokrzywdzonego meza którego zona zdradza w necie...i jeszcze zrobi z siebie ofiare ja bym zlała sprawe.bo i tak nic nie wskórasz

wciaz te same dylematy widze, powiedziec czy nie powiedziec jasne, ze powiedziec zonie, ma prawo wiedziec z kim zyje i podjac swiadoma decyzje, a w ten sposob wcale sie jej nie karze tylko robi przysluge, bo facet za chwile bedzie bzykal inna dziewczyne