kachulaa 0 Napisano Maj 17, 2009 czy ten lek osłabia działanie tabletek antykoncepcyjnych? ile po skończeniu powinnam jeszcze uważać? co zrobić żeby tabletka po rozpuszczeniu nie wypływała? i czy któraś z was brała go z powodu nadżerki? czy pomaga ją całkowicie usunąć czy tylko usuwa stan zapalny? bardzo proszę o odpowiedzi i z góry bardzo za nie dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Conflux Napisano Maj 17, 2009 Nie powinien osłabiać, ja go stosowałam z tabletkami i w ciaży nie byłam... tabletka wypływała w nocy albo rano z tego powodu non stop w podpaskach musiałam chodzić :/ i ginekolog przepisała mi go jak wykryla malutką nadżerkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truteek Napisano Maj 21, 2009 nie osłabia po skończeniu nie powinnaś uprawiać seksu przez min tydzień ze względu na to, aby wszystko się ładnie zagoiło zakładać na noc i nosić wkładki ja miałam na stan zapalny, do tego na florę bakteryjną lacibios femina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach