Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden 18lat

prezerwatywy-doradźcie coś młodemu człowiekowi

Polecane posty

Gość taki jeden 18lat

Witam! Jestem z dziewczyą od ponad miesiąca i wiem, że wcześniej czy później dojdzie do tego więc moje pytania ad. prezerwatyw jest takie: Czym kierować się przy zakupie? Czy są jakies rozmary? Nie chciałbym się zbłaznić kupując nieodpowiednie :( I proszę poważnie potraktujcie ten temat. Z góry dzięki.

Gość toxicity of our city
mm..rozmiary bym powiedziała..standardowe.ja polecam durex.spory wybór mają.z tego co wiem durex ma też w swojej kolekcji takie duże.

Gość tinkamalinka
my za pierwszym razie stosowaliśmy durexy,i nie powiem było super ;):)

Ach, bardzo ważna uwaga jeszcze: jakiekolwiek prezerwatywy kupuj w aptece, ew. w sex shopie. Nie w kioskach ruch, stacjach benzynowych czy na allegro. Chodzi o sposób przechowywania ;)

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
Weź po prostu Durex Extra Safe- będą ok na pierwszy raz. Mają grubsze ścianki. A tak na przyszłość to Durex Elite.

Gość taki jeden 18lat
Czyli dobrze rozumiem, że rozmiar jest jeden standardowy??

Gość eleganza
stanowczo durexy ;) faktycznie są dobre i zawierają środki plemnikobójcze, więc nie przestrasz się ich kiedy dotkniesz, "tłuste" są :)

Gość tofik 12345
właśnie jest jedna seria produkowana przez Durex"a , gdzie obwód jes mniejszy od standardowego modelu, nie wiem jak to jest w praktyce ale podobno lepiej przylega - to dobre rozwiązanie dla panów z "mniejszym obwodem" - może ktoś wie o co chodzi ?

Gość babeczka migdałowa
są unimila xxl jak ktoś ma dużego a raczej grubego.Najlepiej kupić wcześniej normalny rozmiar i wypróbować w zaciszu łazienki czy nie za małe za duże i nie bedzie stresu

Gość taki jeden 18lat
dzieki wszystkim za pomoc. Kupilem durex elite, no i tak jak mowiliscie przymierzylem w lazience. W sumie sa ok, tylko troche slabo przez nie widac, to wycialem sobie otwory na oczy. No i obawialem sie ze beda mnie cisnac w szyje, ale jak schowalem pod jabko adama to juz tak nie cisna. Dzieki pozdrawiam

Gość lubiebzykac
heh my z moim misiem używamy tylko i wyłącznie durexów, próbowaliśmy chyba wszystkich serii i są świetne, jeśli bardzo boisz się pęknięcia i ewentualnej wpadki to extra safe powinny być w tym wypadku najlepsze....powodzenia sex jest świetny jesli sie odpowiednio przygotujesz wiec poprobuj jak juz ktos wspomniał w domowym zaciszu, co by sie nie zbłaźnić...bedzie dobrze ;)

Gość lubiebzykac
Moj misio nazywa sie Dominik a ja jestem Damian.

Gość lubiebzykac
Wlasnie sobie uswiadomilem, ze chyba niepotrzebnie boimy sie ciazy, w koncu jestesmy pedalami hihihihi. Tyle lat niepotrzebnie wydajemy kase na dureksy.