Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co o tym myslec

Facet do odstawienia?

Polecane posty

Taki problem, moj facet prawie codziennie chodzi na piwo z kolegami. Czasami sie upija, czasami tak lekko, roznie to bywa. Drazni mnie to, wole zeby spedzal czas ze mna, i zeby to koledzy byli "atrakcja dwa razy w tygodniu" a nie ja. Czy mam racje, ze traktuje mnie jak worek na sperme? bo troche sie waham.

no dzieki, to zes mnie pocieszyl. Po prostu nie wiem, moze wiekszosc facetow chodzi na piwo i tyle, a ja sie czepiam. Jego kolesie maja zony i wszystko z Nimi ok, tylko ja sie czepiam (podobno)

Gość magdddda
Wcale sie nie czepisz!!! To okropne, jezeli facet woli spedzac wieczory z kolesiami, a nie z wlasna kobieta. W kazdym badz razie woekszosc czasu. Moge sie tylko dziwic, ze ci zonaci tak moga. Ja bym swojego ostro pogonila!!! Cos jest nie tak w twoim zwiazku. I masz racje, ze sie martwisz. Ja bym tak nie chciala. I jeszcze jedno...okropnie mnie razi, jak kobieta sama o sobie pisze, ze jest workiem na sperme. Wybacz, ale jezeli sama siebie tak traktujesz, to niby dlaczego facet mialby traktowac cie inaczej? Ja nigdy bym tak o sobie nie pomyslala. Ani o seksie. To smutne, ze tak myslisz.

Gość Chyba inny
Facet jest taki młody że nadal koledzy są dla niego największą atrakcją?Lub może się znudził skoro jednak wybiera ich.Czy 1 czy 2 odp to kwestia tego czy było tak od początku czy od jakiegoś czasu.Jest niedojrzały.Normalny facet spędza 20-25 pierwszych lat życia z kolegami a później pragnie tylko kobiety bo tak jest zaprogramowany.Tylko od czasu do czasu żeby poświęca go kolegom.

Gość magdddda
Razi mnie okreslenie worek na sperme ale tez takowym jestem wybaczcie :( ide sie na cos przydac jak mnie wykorzysta to wroce i opowiem jak podle sie czuje jako wor (tak tak wor bo waze 110 kg) nie linczujcie mnie prosze. Grubas tez czlowiek

Gość ASIA BASIA KASIA
oczywiscie ze bym takiego zostawila-przeciez to alkoholik normalnie

Gość magdddda
Te, madralinska/ski z godz. 10.38, nie masz nic ciekawego do powiedzenia pod wlasnym nickiem, tylko musisz sie podszywac pod cudzy? Wyobrazni zabraklo hehehe...wyrazy ubolewania:)