Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowa na

pierwszy raz

Polecane posty

Gość jaska pik
to czy będzie bolało zależy od tego jaką masz tę błonkę, od stopnia twojego podniecenia, od jego wprawy też troszkę. Delikatość nie jest zbyt wskazana, tzn przygotowanie tak ale samo przerwanie to raczej lepiej zdecydowanie niż po troszeczku - trochę jak z odrywaniem plastra. Pozycja jest o tyle ważna że im lepsze wejście to pewniejsze pchnięcie co przy niewielkim jego doświadczeniu może się przydać. Ale pozycja od tyłu jest zwykle doceniana z czasem a nie u par początkujących.

Gość SaDZio
mam problem bo mam starszą dziewczyne z która planujemy stosunek chociaz ona mowi ze niejest do konca gotowaja wiem ze tego by chciala .co mam zrobic by sie niebala ???

Gość Gruthar
SaDZio -> Nic.. czekać. Kobieta zmienną jest, więc musisz czekać tylko na okazję, kiedy będzie bardzo chciała.

Gość jhgfhgcfh
jeslii jestescie na etapie pieszczot "bez ubran" ale do seksu nie dochodzi to mysle ze on moze nie wie ze jestes gotowa, moze nie dajesz mu tego do zrozumienia:), radze najpierw szczerze porozmawiac-jestescie jz doroslymi ludzmi, wiec z tym chcyba nie bedzie problemu... moj pomysl jest troche oklepany, ale chyba dziala, tzn. kolacja przy nastrojowej muzyce i wino konieczne, powodzenia

Gość jhgfhgcfh
to bylo do GOTOWA NA

Gość SaDZio
Tylko że ja wiem że ona tego chce bo mi mówiła ale myśli że to ja niejestem gotowy chociasz całczas jom namawiam

Gość gago
albo weź mu poprostu połurz kondona na jajach i zczaji oco biega. a jak nie to ty go zaczni dotykac po penisie:P

Gość gago
to do gotowa na

Gość gotowa na
Chyba macie racje- wystarczy mu poprostu powiedzieć:-) Mężczyźni są tacy...dosłowni...

Gość kwiatowa woda
mam podobna sytuacje, jak autorka topicu. Mam 23 lata, z chlopakiem jestem od 8 m-cy i jeszcze nie bylo miedzy nami seksu. Ja nie jestem dziewicą, ale nie mam pewności czy on już się kiedyś kochal. Już nie mogę wytrzymać, chce wreszcie się z nim poseksić a on nic. Juz nie wiem jak go zaciągnać do łóżka, nie chec mu powiediec wprost, bo pomysli, że tylko o skes mi chodzi.

Gość aloes abi
ty czekasz, on pewnie czeka i tak uschniecie przez wzajemną przesadną delikatność. A tak miła atmosferka, wieczór, winko, swobodniejszy strój, jakiś erotyczny albo chociaż mocno obyczajoiwy film - i szepnięcie do ucha: a może byśmy też tak troszkę popróbowali ?

Gość gotowa na
Mój facet coś kręci! Zła jestem niemiłosiernie dzisiaj! Kiedy próbuję mu coś zasugerować, zagaić rozmowę (ale nie oficjalnie-"Musimy porozmawiać", tylko tak z wyczuciem), to on zaczyna patrzeć w dal, mówi "pomyślimy"...O co tu chodzi na litość Boska?! Nie chce mnie to nie, alepo co on ze mną jest?! Białe małżeństwo mu się marzy czy co?!

Gość gotowa na
No podobno nie ma...To raczej bardzo mało prawdopodobne, żeby kogoś miał, bo spędzamy ze sobą pół dnia, a przez drugie pół on pracuje- w firmie swojej matki, pod jej "nadzorem" ;-) Wiem, wiem, to jeszcze nie znaczy, ze jest święty. Co najwyżej moze być jeszcze zaangażowany (emocjonalnie) w poprzedni związek ,no, ale ten skończył się ponad rok temu!

Gość mialam tak samo
facet ten moze byc gejem. moj mnie nie chial przez pol roku przeleciec. mysle ze mial "cipowstret" dodam jeszcze, ze nie bylam dziewica. pol roku tylko petting bez penetracji.

Gość mialam tak samo
zakochalam sie w tym gnojku. meczy mnie to do dzis, choc zerwalam z nim juz jakis czas temu. czemu jestem taka glupia i taka naiwna? glupi pedal wychowany w katolickiej rodzinie, nie chcial sie przed samym soba do gejostwa przyznac. ja pierdole, ale sie zawiodlam.

Gość gotowa na
z moim "szczęściem" ma facetów to wcale się nie zdziwię, jak jeszcze ni się kryptogej trafi do kolekcji :-(

Gość mialam tak samo
wspolczuje. kuzwa czemu te pieprzone geje sie nie potrafia przyznac do swojej orientacji? niektorzy sie hajtaja z kobietami a na boku maja faceta. ide do zakonu :O z wibratorem.

dziewczyny akceptują gejów bo są dla nich dobrymi przyjaciółkami nie groźni dla jej faceta a jednocześnie nie muszą się ich krępować w intymności (Przebieranie, kąpiel, poprawianie bielizny itp)

Gość gotowa na
co innego gej-przyjaciel, to jest ok, ale co innego, kiedy ten, który ma być ojcem Twoich dzieci okazuje się gejem ;-O

chyba to ze oni ukrywają spowodowane jest polskim ciemnogrodem Nie wyobrażam sobie być z facetem jeżeli do niego czuję wstręt seksualny to tak jak gej do kobiet.

Gość gotowa na
Mój facet był ze swoją Wielką Miłością 1,5 roku (zostawiła go), potem kilka miesięcy z inną, potem kilka miesięcy przerwy- no i teraz jest ze mną

ja tam mojego chłopaka rozdziewiczyłam jak byliśmy pijani, po powrocie z ogniska ;) wcześniej też miał opory, ale później to już mi sam nie dawał spokoju i do tej pory nie daje :p chociaż to już prawie 3 lata mięły... :P

no to coś z nim nie tak ,nie wiń siebie facet dojrzały 29 lat chce już mieć rodzinę podobnie jak ty i jeżli kobieta z nim zrywa bo Wielka Miłość się "wypala" to on ma poważną wadę.Czy on jest z kompletnej rodziny czy wychowywała go matka?

Gość mialam tak samo
moj byl z kompletnej rodziny i co z tego? i tak sie okazal pedalem. w morde strzelkil. aua 😭

pisałaś że miał cipowstręt a nie uważasz że mógł sie obwiać ciąży.Pamiętaj, że faceci też boją się ciąży swojej dziewczyny lub wrobienia w ciążę.

Gość mialam tak samo
nie sadze. sa przeciez prezerwatywy, tabletki. o seksie oralnym z jego strony nie bylo mowy. na odwrot oczywiscie chetnie przyjmowal pieszczoty.

Gość mialam tak samo
calowac tez sie nie zawsze chcial :O tzn. prawie nigdy.

Gość gotowa na
mój powiedziła mi kiedyż wprost, ze boi się wrobienia w ciąże, bo jego znajomi tak właśnie mieli. Z tym, że ja nie jestem jeszcze gotowa na dziecko i biorę tabletki-on o tym doskonale wie. Jakoś ta wersja o jego homoseksualiźmie do mnie nie przemawia. Nie pociagam go i już. Jak tylko na horyzoncie pojawi się jakaś laska watra uwagi, kopnie mnie w tyłek :-(