Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do kobiet

Rozczarowanie małżeństwem a tycie

Polecane posty

Gość mam pytanie do kobiet

Zauważyłam, że wiele kobiet po ślubie przeżywa totalne rozczarowanie partnerem. Wychodzą wszystkie jego wady, które wcześniej skrzętnie ukrywał, zaraz po przeniesieniu przez próg rzuca ją w kąt i domaga się obsługi, pogarsza się seks itp. Dziewczyny wpadają w osłupienie, rozczarowanie ale nie odchodzą, tylko frustrację zaczynają ...zajadać. Mam rację? Dziewczyny, które po ślubie przytyły - czy jesteście szczęśliwe w małżeństwach?

Gość gitarra
złość na matkę robi zadek i boczki

Gość gitarra
a złość na męża resztę... :O

Też to zauważyłem, a nawet więcej! Dziewczyny rozczarowane partnerami, które juz wiedzą że wpadły w małżeńską pułapkę, kiedy już mają świadomość, że mąż jest potworem nie tylko zaczynają zajadać, ale również .....zasiadać. Mam rację? Sfrustrowane siedzą całymi dniami przed telewizorem i czekają na jakiekolwiek przejawy zainteresowania ze strony impotentów, z którymi muszą mieszkać. Kiedy metoda na \"kanapowca\" nie działa, próbują coraz bardziej wyrafinowanych sposobów na wzbudzenie uwagi. Zaczynają od zastąpienia pasty do zębów bitą śmietaną w sprayu. Później rezygnują z kąpieli i stawiają na moc swych feromonów. Mam rację? Dziewczyno, która założyła ten topik - czy masz bardzo zaawansowaną próchnicę i kiedy ostatnio się myłaś?

Gość fgskmbeylsyghmsfx
dlaczego singielki są szczupłe a mężatki nie? singielka przychodzi do domu, patrzy co ma w lodówce i idzie do łózka, mężatka przychodzi do domu, patrzy co ma w łożku i idzie do lodówki:)