Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna chmura

Jak mam zmienić swoje podejście....

Polecane posty

Gość eeqww
teraz mnie zdenerwowałaś bo mój narzeczony pracuje w banku :O

Gość ciemna chmura
z moich obserwacji wynika że jego celem jest stworzenie rodziny, ze mną. Przynajmniej teraz taki jest cel.

Gość ciemna chmura
eeqww dlaczego Cię zdenerwowałam ?

Twoj "problem" jest nieuzasadniony bowiem sama pisesz :"Byłam w wielu związkach i właśnie tak " instrumentalnie" traktowałam facetów." Dlaczego wiec jestes zazdrosna jego kontakty pozazwiazkowe ? To nielogiczne, moja panno :P Z drugiej strony pasujecie do siebie jak ulal: Ty i jego przeszlosc :D 🖐️

Gość ciemna chmura
to prawda że przeszłość mieliśmy podobna, ale ja nie zdradzałam tylko konczyłam związek zanim się na dobre zaczął. Nikomu nic nie obiecywałam i nikogo nie oszukiwałam.

Gość ciemna chmura
Może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość ciemna chmura
Ja chyba zwariuję. 40 minut czekam na odpowiedź na mojego smsa i moja wyobraźnia zaczyna działać. :(

Gość Zinnka
Nie przesadzaj. Sama sie wpedzasz w rozstroj nerwowy. Pomysl, ze pewnie jest zajety, albo z dala od komorki i po prostu nie uslyszal sygnalu. Ja mam tak czesto. Nie slysze i tyle. I odzywam sie czasami dopiero po kilku godzinach. Jestescie dorosli. Wiec zachowuj sie jak dorosly czlowiek. Przestan go kontrolowac, sprawdzac, robic awantury, ze nie masz z nim kontaktu. To chore!!! Zaden normalny czlowiek nie wytrzyma takiego nadzoru. Tym bardziej kiedy jest w pracy i zajety jest sprawami sluzbowymi. Dla facetow to wazne. W pracy zapominaja o calym swiecie, bo zajeci sa rywalizacja:) Wyluzuj, bo to przede wszystkim ty sie meczysz. Nie warto:)