Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryca

Rzucam tę robotę!

Polecane posty

Gość matryca

Chcę złożyć wypowiedzenie dzisiaj. Mam dwutygodniowy okres wypowiedzenia. Czy te dwa tygodnie zaczną się odliczać od dzisiaj, czy od jutra? Nie wiem, czy to się będzie liczyło od soboty do soboty, czy np. jak się zacznie od jutr, to skończę swoją pracę tam w poniedziałek... Może ktoś się orientuje w tych datach?

Gość specjalista od prawa
wypowiedzenie dwutygodniowe oznacza że musisz codziennie przez dwa tygodnie przychodzić do szefa i mówić że się zwalniasz....

Gość a masz już inną robote

jeżeli złożysz dzisiaj to w następny piątek przychodzisz ostatni raz.

Gość matryca
Dostałam nową pracę, zaczynam 15 czerwca, ale tu chcę się zwolnić już teraz i najwyżej parę dni będę bez pracy oficjalnie :P Nie chcę żeby wycisnęli mnie jak cytrynę do ostatniego dnia, bo mają braki w kadrach, kicham na to. Chcę moje 6 dni zaległego wolnego! A tak...będą musieli mi za nie zapłacić ;) Czyli z datą dzisiejszą mam złożyć wypowiedzenie, tak? Że składam wypowiedzenie z dniem 18.06.... Git :)

Gość matryca
W mordę jeża, nawet jak złożę dziś wypowiedzenie, to czas odlicza się od soboty, bo w mojej pracy liczy się od soboty do soboty :O Dobra, może być ewentualnie...

Gość dasdadsds
to nie zaklad pracy ustala. wypowiedzenie 2-tygodniowe liczy się od poniedziałku