Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klap klap

seks stracil na znaczeniu...

Polecane posty

Gość do liska
jak ktoś rzuca kurwami jako przecinkiem to wydaje mi się że jest trochę nerwowy

Gość lisekk chytrusek
wydaje ci się:D

Gość lissss
bo jestem bardziej doswiadczona od was a i moim zdaniem jak zaczynacie dawac dupy to liczcie sie z tym ze mozecie zostac mamusiami anie przez 5 czy 10 lat czy te 2 lata bierzecie tabletki bbo sie boja glupie gówniary ze mamusiami zostana to po huj sie dupczycie i dajecie dupy

aha,czyli lekarzem nie jestes...dziekuje za odpowiedz,ale jednak sklonie sie ku zdaniu specjalisty,ktory troche o procesach w ludzkim organizmie wie wiecej niz jakas zdesperowana mamusia...

lisie ja nie jestem matka polka co chce rodzic dizeci a potem je oddawac do domow dizecka. Skoro wymyslono tabletki - antykoncepcje zeby nie rodzily sie niechciane dzieci to te ktore ich nie chca powinny z tego korzystac. Zreszta ja tabsy zaczelam prac przed poznaniem mojego faceta z powodow zdrowotnych... wedlug Ciebie powinnam je odstawic i rodzic dzieci?

Gość lissss
takkkk

podnoszę bo fajny temat. A myślałyście może o nuva ring ?? ja się zastanawiam bo mam już dosyć tabletek i braku ochoty

tak czytalam juz o tym ale mimo wszystko oprócz antykoncepcji zalezy mi na łagodnych okresach i leczeniu cery... nie wiem czy to w tym wypadku pomoze...