Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takapytająca

telefon na kartę czy abonament?

Polecane posty

Gość takapytająca

w jakiej sieci macie i karta czy abonament? ja w erze taktak

Gość expertum hcl
najlepiej w ogóle, komórki powodują raka bez względu czy na abonament czy kartę, ale te na kartę częściej powodują raka piersi

Gość na karte
Orange - doładowuję konto co 3mies za 50zl i mam 29gr/min i 5gr/sms do wszystkich... do tego jakieś dodatkowe minuty i ponad 1000 darmowych min przez miesiac na jeden nr z pomaranczki... nie narzekam

Teraz lepiej trochę poczekać z wyborem sieci bo zrobiła się wojna cenowa ale tak to polecam Play lub Orange (czekam co na oferte Play i Orange odpowie Plus)

mam abonament w erze - 50 zł, 120 minut do wszystkich i 1000 minut do ery i stacjonarnych, musiałabym gadac godzinami, żeby wykorzystać te minuty no i nowy aparat do 2 lata acha, przy okazji, mam do sprzedania Samsunga SGH-X660, 2 lata używana, w b.dobrym stanie, z pudełkiem i wszystkim, co w nim było :)

ja doładowuję za 100 zł raz na 5 m-cy (kupuję na Allegro za 90 zł, a dostaję na konto 110 zł), na stacjonarne i do Orange mam 20 gr/min., do innych sieci 29 gr/min, sms w Orange 1 gr, do innych 18 gr

Gość misiokulka9
Zdecydowanie polecam Ci telefon na kartę. Obecnie przeszedłem do Play. Jest niedrogo, a mam bez limitu internet, sms i rozmowy. Wcześniej byłem a abonamencie w innej sieci i ciągle były problemy z fakturami. http://www.play.pl/oferta/play-karta/

Gość gość
tylko karta, ja mam w mobile vikings! jest mega