Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dziewczyny czy robicie to podczas okresu???

Polecane posty

Pani C to fajnie masz..ja obficie krwawie..pozatym czesto mieniamy pozycje i mozliwe ze dlatego tak sie dzieje..Wole przetrzymac te dni..ale Tobie udanego sexu zycze:-)

dzikuje larwko:) a Tobie zycze mniej obfitych miesiaczek:)

dziekuje..chcociaz na mniejsze sie nie zanosi..mam załozona mirene wkładke z hormonem..mialam miec mniejsze okresy a tu dupka blada..jak bylo tak jest..Tylko sex jest bezpieczny:-)

Gość frelima
normalnie to nie ale, strach przyznać, jak się wtedy upiję to mam taką chęć że prowokuję i idziemy wtedy do wanny. Nie mamy wtedy oporów, facet dostaje świra, wyzywa mnie od dziwek i po wstępie w c*pę rżnie mnie analnie. Zaczyna palcem a jak już wszystko mi się rozluźnia to stopniowo z małymi poprawkami wpycha się coraz głębiej jednocześnie masując intensywne dupala naokoło. Zwykle dostaję orgazmu przed nim a on dalej uporczywie masuje i pulsuje we mnie i dopiero drugi orgazm jest wyjątkowy. Po tym cała jestem jak z waty i żeby nie siedzieć w kibelku ląduję w łóżku z grubym korkiem w pupie skręconym z 2 ręczników papierowych. Rano wieję do łazienki z upokarzającym wiechciem między pośladkami mocno rozpychającym d*pę i zwisającym sznureczkiem tamponu. A wieczorem tak byłam rozluźniona że zasypiałam nie czując go głęboko w pupie.