Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naprawde nie wiem

nastoletnia milosc

Polecane posty

czesc wszystkim. mam nie maly problem. wiesz, ze moze to glupio zabrzmi i zdaje sobie z tego sprawe. mam 15 lat moj chlopak 19. wiem, ze to co do siebie czujemy wykracza po za zwykle \"lubie Cie\". zastanawiam sie, czy takie uczucie jest w stanie rozwijac sie i przetrawac bardzo dlugo .. ? moze nawet do smierci ... ?

Gość eduuupeil
oczywiscie ze moze ale to bedzie bardzo trudne. Gdy mialam 15 lat tez bylam zakochana na zaboj, moj chlopak mial wtedy 18. Rozstalismy sie po 2,5 rokuMys\lalam, ze bedziemy do konca razem..eh takia szczeniacka milosc :) dzis mam 22 lata i narzeczonego w moim wieku, jestesmy razem 4 lata, slub w przyszlym roku :)

zdaje sobie sprawe z tego, ze to bdzie trudne, nawet bardzo. ale chcialabym zeby to ptrzetrwalo bo o takim chlopku zawsze marzylam. zawsze chcialam, zeby byl wlasnie takie. nie chodzi mi tu o wyglad, o zachowanie, o podejscie do mnie o to jaki jest dla mnie. i wudaje mi sie, ze to bardziej z mojej winy moze sie rozpasc, on jest bardzo staly w uczuciach, bardziej odpowiedzialny .

Gość bhjnhj
no iby tak ale naprawde to jestes jeszcze dzieckiem, nie masz wyrobionych pogladaow, naprawde wiesz malo o zyciu

Gość to jest forum o zdrowiu
powtarzam wejdz do innego pokoju!!!!!! tu ludzie maja problemy zdrowotne, wiec uszanuj to