Mika121 0 Napisano Maj 18, 2009 witam tak ise zastaawiam bo znow m isie cos wali w gospodarce hormonalnej. I ciezko mi obliczyc dni plodne i nieplodne. ale pokolei. Mialam cykle po 28 dni i wypadalo ze mam okres zazwyczaj ok 25 dnia kazdego miesiaca. W listopadzie zazylam postinor i okres mi sie pojawil 5 grudnia, kolejny mialam 4 stycznia i 5 lutego. ... I tu mi sie on przesunal bo w arcu juz okres pojawil mi sie 13 w kwietniu 14. A teraz mamy maj i do tej pory nie mam okresu. Troche to dziwne zastanawiam sie co moze meic wplyw na te moje wahania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 18, 2009 a i mam pytanie kiedy teraz w maju mialam dni nieplodne. Bo tak sie zastanawiam ze w sumie ciezko to bezie obliczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego się nie oblicza to sie Napisano Maj 18, 2009 obserwuje... to nie zadanie z matematyki a biologia. obserwuj cykl jak cie to interesuje, mierz temperature, ogladaj śluz i będziesz wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach