Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdh

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość ghdh

Wierzycie w sny ? Mojej mamie snil sie dzisiaj moj zmarly tata i znicz. Sprawdzilam co to znaczy no i oznacza to smierc bliskiej osoby i jakies wielkie nieszczescie. Ja za miesiac biore ślub i troche mnie to przestarszylo... wiem, ze nie powinnam w to wierzyc ale mysli same chodza po glowie

Gość farmazony
najgorzej jest jak ktos wezmie sobie cos do głowy

Gość ciastczko20M
Wiesz co? U mnie w rodzinie mowi sie ze gdy sni sie zmarla osoba to trzba sie za nia pomodlic. Moze pojdz na cmentarz i zapal znicz. Zawsze moja babcia mowi ze po takim snie trzeba sie pomodlic...

Gość czarny kotekPP
a mi sie dzis sniło ze jestem w ciazy i mam taaaki ogromny brzuch co to moze oznaczac:classic_cool:

Gość ghdh
Chyba tak zrobię, wezmę mame i pojedziemy na cmentarz

Gość ciastczko20M
I wg mojej babci bardzo zle gdy sni sie groch i pies. W mojej rodzinie bardzo czesto tlumaczy sie sny,ale jesli sni sie ktos zmarly to tak jak pisalam wyzej.

Gość ghdh
a co mówia w Twojej rodzinie gdy śni się znicz ?

pewnie zostane wysmiana,ale wzoruje sie na slowach babci. Sama nie wiem czy w to wierzyc. Gdy swieci sie znicz na grobie to oswieca duszy droge po smierci. Wiec jesli snil sie Twoj zmarly tata i znicz to powinnas isc na cmentarz ze zniczem. Moze on potrzebuje tego.

Gość ghdh
Tak ten znicz był zapalony... Dziękuje bardzo za odpowiedz :) Pojde dzis n cmentarz. Jeszcze raz dziekuje :) Jednak są to normalne osoby :)

ciasteczko ma rację moja babcia też tłumaczy sny jeśli śni się zmarły, to znaczy, że potrzebuje modlitwy a do tego znicz - to już bardzo wymowny znak, kiedy ostatni raz twoja mama była na cmentarzu u taty? niczego się nie bój, po prostu zmów za tatę modlitwę:)

zawsze gdy sni sie osoba zmarla to trzEba sie pomodlic. Chyba ze sni sie zmary i buty. Wtedy to jest podroz, zmiana miejsca zamieszkania lub cos zlego. Zalezy od kontekstu snu. Moze to tez bysc ucieczka od czegos lub, wiele wyjazdow w jakiejs sprawie. pozdrawiam

Gość ghdh
Mama była chyba dawno temu... dzisiaj z nią pojadę :) i to wszytsko tłumaczy

Gość ghdh
Moja mama się zmartwiła bo za miesiąc biorę ślub i wyjeżdzam do Niemiec... Dobrze, że mi napisałyście :) Bo teraz już się tym nie martwie :)