Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkowlosa....

jakie macie wlosy i jakie fryzury?

Polecane posty

Gość cienkowlosa....

jestem brunetką,włosy do ramion grzywka na bok i tyle:-)

Gość zakrrrrrrrrrręcona
grube, długie, kręcone :o

Aha włosy to ja mam grubeee i kręcone :-D

Gość fankaanka
wlasnie te cienkie wlosy...utrapienie..nie wiem co z nimi robic

Ja mam długie ( do połowy pleców) gęste, kręcone i brązowe (farbowane) włosy...noszę z reguły rozpuszczone albo spinam klamrą...w domu robię sobie takie indiańskie kitki ;)

Gość
sięgające łopatek, ciemnoczerwone, lekko się falują, grube :p

Gość ta...
ja mam grube, gęste, tylko je czeszę, mimo iż są dość łatwe w "modelowaniu" to nie lubię ich wiązać, itd. czuje niespotykany dyskomort wtedy

długie, czarne lub ciemny brąz, grzywka na bok

Gość dfsas
wlosy grube krecone na maxa, prostowane 2 razy dziennie z grywka na bok i przedzilkiem na ukos

Gość przede wszystkimmm
cienkie, farbowany blond, fryzura na boba ;) tj przód dłuższy minimalnie od tyłu, grzywki brak :)

Gość zuzkaaa
cienkie, czarne, długie, ale ostro wycieniowane... ...rewelacji brak ;)

Gość przede wszystkimmm
dziewczyny, ktore pisza ze maja cienkie i długie.. Da się tak? :/ Bo ja probowalam zapuszczac ale kiepsko to wyglada.. Dlatego skrocilam, zeby nabraly jakiejs objetosci i w ogole.. Choc chcialabym miec dlugie kiedys.. Niby czuje sie dobrze w tych teraz, ale jednak... :)

Gość zuzkaaa
przede wszystkimmm, pewnie, że się da tylko to sporo zachodu, przynajmniej u mnie ;) ja nie prostuje, nie kręcę bo naturalnie się falują... a od tych różnych urządzeń wiadomo jak wyglądają :/ dramat jak widzę na ulicy pannę z owszem długimi włosami, które fruną razem z wiatrem bo mimo, że są długie to są cholernie zniszczone od farb, czy prostowania :/ ja używam dobrych szamponów, odżywek czy mgiełek by wyglądały dobrze ;) pozdrawiam ;)

Gość asdgasadgsdgsd
gęste grube proste do linii stanika w kolorze karmelowym z lekką grzywką na boku

Gość przede wszystkimmm
dzieki za odpowiedź :) pewnie masz racje, wszystko kwestia dbania. Ja całkowicie zrezygnowalam z prostownicy rok temu :) też staram sie dbac, jakies maski odzywki i jest lepiej :) ale czy zapuszczę się okaże pozdrawiam:)

Gość nail
czarne (pofarbowane :P)...króciutkie na około 5 cm....tył postawiony,przód zaczesane do przody ale nie na gładko tylko pod kątem...gęste...

Gość nie jest zla ta sukienka
naturalnie czarne obecnie oberzyna, do lopatek ale pocieniowane sporo, cienkie i mocno krecone. nie prostuje bo mi szkoda i dlatego ze cienkie to wygladam jak przyklapniety pies z prostymi;) na szczescie jest ich duzo i nie widac ze cienkie jak sie kreca:)

Gość ajamam takie
cienkie, prawie do stanika, naturalny blond z kilkoma refleksmi jasnego blondu, wycieniowane po bokach

aktualnie ciemny braz, wycieniowane, z przedzialkiem na boku siegajace do ramion . w pt bylam u fryzjera i uwazam ze mi spierdolila . chcialam zeby mi tylko przyciela koncowki to pojechala z 7 cm :/ ale marzy mi sie kolor POMARANCZOWY :D

długie, ciemne, proste, bardzo ciemny brąz. do pasa. z prostą grzywką. :)

ciewnkie.do karku obciete na rowno bez grzywki.kolor?czerwona miedz.ladny kolor i nie zniszczone.naturalna- szatynka

Gość Maxi hause
czarne, kręcone do pasa, bez grzywki

długie, bardzo gęste (muszę prostować), odrastająca grzywka (masakra ciagle w oczy wchodzi) kolor NATURALNY między b.ciemnym blondem a jasnym brązem z naturalnymi lekkimi pasemkami

naturalny bardzo jasny blond do pasa, nigdy nie farbowany , z reguły cienkie ale zadbane :) fryzurki nosze bardzo rózne , w zależnosci od nastroju :D - zazwyczaj rozpuszczone z przedziałkiem po prawej, albo z tyłu upięte klamerką od czasu do czasu związuje je w kucyk :) albo w kok