Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretina

sama jestem sobie winna

Polecane posty

Gość kretina

To juz 10 lat odkad mieszkam zagranica. Wyszlam tu zamaz. Szczesliwa opuscic dom- moi rodzice woleli to niz trzymac stara panne w domu... Odkad pamietam moj maz mnie bije... Nigdy o tym z nikim nie rozmawialam. Wlasciwie nie mam nawet z kim rozmawiac! Teraz jestem na samym dnie. Moj maz nie chcial pracowac. Depresja itp. Podjelam wiec decyzje ze nasze oszczednosci zainwestujemy w otwarcie sklepu. No i od miesiaca jest sklep. Ale poki co nie jestem w stanie zaplacic nawet za czynsz. On mnie tlucze i mowi ze mam sie prostytuowac bylebym mu oddala pieniadze. Grozi ze mnie zabije. I nie sa to tylko grozby patrzac na moje siniaki! Boje sie o moje zycie . Wiem ze jesli mnie nie zabije to sama to zrobie. Do domu (do Polski ) nie mam poco wracac . Moi rodzice mi nie pomoga. Wiem bo pytalam. To wstyd itp.Mamy dziewiecioletniego syna. Boje sie tez o niego. Zrujnowalam zycie dziecku!

Poproś o pomoc Policję kraju w którym mieszkasz. Pomogą.

O rany..kobieto uciekaj od tego goscia..w jakim kraju mieszkasz i czy masz kogos ze znajomych tam lub w kraju u których moglabys sie zatrzymac?:-(smutne bardzo.......

Gość kretina
We Wloszech jest na porzadku dziennym ze maz zabija zone! Policja Cie wyslucha apotem karze wrocic do domu i ...tyle.

Gość kretina
Myslicie ze lepiej jesli pojde na ulice i oddam mu kase- pewnie za 10 lat

Tak tez myslalam ze we Włoszech jestes..Zwiwaj do kraju..jak masz do kogo tutaj,nawet na poczatek u znajomych sie zatrzymac i po prostu zaczac wszystko od poczatku..ale bez tyrana:-(

Tak sobie mysle jak Ci pomoc..moze jedz do ambasady Polskiej i opowiedz tam jaka krzywda Ci sie dzieje..Mysle tez ze moze znajdzioe sie tu na forum jakas osóbka, ktora mieszka i pracuje w tym samym kraju i pomoze cI na poczatku:-(Jezeli chcesz sie wygadac to napisz mi @ ..ja pomysle i tak jak moge Ci pomoc

Kretina halo znalazłam osoby ktore we Włoszech bezinteresownie Ci pomoga:-) Odezwij sie pilnie do mnie na @..Bedzie dobrze, bo sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie..pozdrawiam i czekam na @:-)

jak będziesz wracała, to przywieź mi ze dwie flaszki grappy, oczywiście nie za free. :p

Gość mika111
sorry ale jestes sobie sama winna jak jestes z takim palantem! Malo to polakow chodzi po swiecie! Pojedane babsko!

Gość bartekkk
To Ty Asiu?

Gość Franciszka_33
Widac lubisz takie zycie i lubisz wnim tkwic. Kazdy ma co lubi

Gość mika111
jestes dziwka juz z tego wzgledu ze jestes z makaronem!

Gość Aee
jedynie larwka tu pisze sensowne komentarze.. mika11 i inni - co za debilizm,az wstyd was czytac :O

Gość mika111
s.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Gość aee
lecz sie ;)