Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganava

wczoraj na komunii jeden gostek 62 lata

Polecane posty

Gość ganava

tańczył i szalał i mówił że ponad 40 stoletnie kobiety to próchna które trzeba wywalić z domu bo nie ma z nich pożytku, mówił do moich cioć że są starymi siwiejącymi babami i chłopu nie stanie a one sie chichrały, dziadek podrywał 20 letnie dziewczyny i mówił że lubi młode soczyste doopki co sądzicie o takim gostku, trza go olać czy one powinny sie obrazić ?

Gość buty z deichmanna
TRZEB GO ZGASIC. powiedziec po prostu ze moze i on am ochote ale nikt juz nie chce prochniejacego obwisa

Gość babidzi
ja osobiscie wyplacilabym mu liscia

Gość na komuni
???!!! trzeba ie bylo zlozyc gostkowi na burdel , wykopac tam i spokoj.

Gość jacobs
Jak się od razu nie obraziły to już pozamiatane.Facet burak i dziwię sie że nikt go nie przywołał do porządku.Baby pozwalają sobą pomiatać a potem żal że facet nie sznuje jej.Zenada

Gość ganava
wogóle z tego dziadka to ważniak, wygląda jak minister i mówi w sposób rządzący i zdecydowany dla mnie to było żenujące ale wszyscy sie śmiali jak jedna powiedziała że ma dużo do powiedzenia to on jej odpowiedział --- że dużo to ona ma ale wagi i lat i nic jej w życiu nie pozostało jak zostać feministką bo im więcej lat i brzydoty to większa feministka :-O

Gość a ja mam już 47
I dla mnie taki facet to stary dziad :D Najwyraźniej jakaś 40tka dała mu kosza i odreagowuje. facet po 40-50 to już nie to, niestety, a kobietka i owszem. :P