Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie błagam

prosze o szybką odp

Polecane posty

co jeszcze cchesz wiedzieć?? wszystko Ci napisaliśmy.. czekaj do @ i nie schizuj...

Gość Ikarianka
Jeju i nie pisz o ciagla pomoc, przeciez ci pomagamy... piszemy.. ;/

Gość dokladnieee
albo czekaj albo kup test...nic ci wiecej nie poradzimy trzeba bylo nie dopuscic do seksu bez prezerwatywy i tyle szanse na zajscie w ciaze bez wytrysku sa minimalne ale jednak nie rowne zeru szczerze mowiac to nie rozumiem zdania "a na piersiach tez brak zmian tylko to ze sa nabrzmiale" - a niby jakie zmiany mialyby byc 2-3 tygodnie po ewentualnym zajsciu w ciaze? obrzmienie moze byc jak najbardziej objawem zblizajacego sie okresu :)

Gość pukupukulooo
taka niska temp rano w pochwie moze swiadczyc albo o tym ze jajeczkowania jeszcze nie bylo, albo wlasnie tego dnia wystepuje, albo ze w dniu mierzenia temp najpozniej na drugi dzien dostaniesz okres. jesli na drugi dzien rano temp bedzie juz 37 to bedzie znaczyc ze te 36,5 oznaczalo dopiero jajeczkowanie, wiec okres Ci sie spozni - nie denerwuj sie tym, bo to bedzie oznaczac ze wlozenie/wyjecie nie bylo w dzien plodny 37 w ciagu dnia (pod pacha raczej nie?) swiadczy o stanie zapalnym w organizmie

Gość hej dziewczyny...
Wiem mam głupi problem ale naprawdę się boję 😭 Okres spóźnia mi się 5 dni a ja normalnie z nerwów chodzę po ścianach :O Nigdy jeszcze nie współżyłam z facetem, były tylko pieszczoty i to ostatnie jakieś 3 miesiące temu... W poprzednich miesiącach nie było problemu z okresem... Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży?

Gość odpowiedzcie błagam
a wiec tak rano odrazu po przebudzeniu zmierzylam temp. 36,3 no wiec to juz chyba naprawde wyklucza ciaze co nie? teraz gdy mierzylam.. a zaznaczam ze juz wtalam zjadlam sniadanko wypilam kawe mam 36,9 a pod pacha 36,5 wiec przy takich temp wydaje misie ze to raczej okres sie zbliza wiekimi krokami jak myslicie?

Gość odpowiedzcie błagam
teraz juz staram sie byc spokojna zeby jakos to przezyc bo wiem ze nerwy moga opoznic okres a wszystko przemawia jak narazie za nim (taka mam nadzieje)

Gość mloda 22latka
dziewczyno ile ty masz lat ? 13 liczy spwje dni plodnie nieplodne, temperatura moze swiadczyc o okresie sie zblizajacym jak i o ciazy, pozatym wczesnie na wykrycie ciazy jak sie tak boisz a sama jestes sobie strachu winna kup tes, a skoro okres Cie sie spoznia to czekaj a jak masz regulane i spoznia Ci sie to wiesz dobrze co yo ocznacza i szykasz pocieszenia i potwierdzenia, spalas z facetem spalas to ryzyko zawsze jest,

Gość odpowiedzcie błagam
eyy ale haloo okres mi sie nie spoznia mam jeszcze 2 dni w zapasie a temp z tego co ja iem w czasi ciazy rano powinna wynosic powyzej 37 wiec nie szukam pocieszenia a potwierdzenia

Gość mloda 22latka
to czekaj cierpliwie i panikujjak okres faktycznie bedzie sie spoznial, teoretycznie dni po okresie sa nieplodne wiec szanse masz male na ciaze, ale zawsze sie musisz liczyc ze sa, a potwierdzenie uzyskasz jedynie od lekarza ginekologa nie od nas

Gość odpowiedzcie błagam
dzieki postaram sie byc spokojna bo co innego mi pozostaje.. tylko czekac

Gość odpowiedzcie błagam
nadal ma straszna schize ale obliczylam ze wtedy nie mialam dni plodnych ja sobie chyba to wszystko wkrecam byle do czwartq jakos dozyc i mam nadzieje ze okres sam przydzie

Gość jfugifj
:@

Gość odpowiedzcie błagam
rozumiem ze to ma oznaczac ze to jedak wszystko na okres tak?

Gość mmmmmmmmmmmm
przepraszam ze tak tu zanudzam ale kurcze stres mam okropny a moze jest jakas mozliwos przyspieszenia okresu bo do czwartq zwarjuje