Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka43

Co się dzieje z tym forum?

Polecane posty

Gość synodid
goska43 ,jak ty uważasz,ze spuszczenie na twarz kobiecie to upokarzanie jej,to z toba naparwde cos nie tak.Przeceiz mezczyzna nie robi tego bez zgody kobiety.Tak samo trójkaty.Jezeli kobieta zgadza sie na takie cos i to z checia ,a nie pod przymusem,to nie ma nic wspolnego z upokarzaniem.

gośka43 - jak na jasnogrodziankę to wyjątkowo łatwo wyprowadzić cię z równowagi :classic_cool: Ech... gdzie te prawdziwe elity, z którymi moznaby rozmawiać i o wszechświecie i o uprawie truskawek.... :classic_cool: 🖐️

Gość kimkolwiek81
zgadzam się, jak ktoś ma ochotę mieć spermę na twarzy, nawet kilku facetów na raz to niech się nią smaruje ile wlezie, ale świecenie pipą i cyckami przed własnym synem zachacza już lekko o kazirodztwo. A to jest obrzydliwe i moralnie chore:(

A czy Twój mąż paraduje przed Twoją córką z penisem na wierzchu?Przecież to takie naturalne zachowanie....

\"to ty kocyk sama jesteś dewiantką, i nie wierzgaj jak cie nie piehdolą\" A napisałam coś o swoich preferencjach seksualnych,że nazywasz mnie dewiantką?Nie.A gadać dla samego gadania to sobie możesz,zapraszam. Idź do syna,tutaj wśród zboczeńców ponizających kobiety i tych poniżanych kobiet chyba zrozumienia nie znajdziesz :(

Gość kimkolwiek81
Truskawek nie uprawiam, ale niedawno posiałam trawę typu gazon i teraz codziennie obserwuję jak rośnie:)

synodid, no to tutaj nie rozumiem jak chcesz piętnować coś nieopisanego ;) Chyba wiesz, co piętnujesz? Ja na ten temat nie wszedłem bo na wstępie wydał mi się obleśny i w ogóle nie wiem, co w nim było. Podejrzewałem, że matka, która spostrzegła, że syn ją podgląda i nie wie co zrobić, albo coś. Ale i tak nie chciałem nic o tym wiedzieć ;) Jeżeli jest podejrzenie, że syn ma mniej jak 16 lat, to dryń, kurwa, dryń na policję. Jeżeli nie ma mowy o takim przypadku, to... to to jest ta chujowa cena, jaką się płaci za wolność słowa.

Gość kimkolwiek81
Truskawek nie uprawiam, ale niedawno posiałam trawę typu gazon i teraz codziennie obserwuję jak rośnie:)

Gość synodid
fetyszysta,na tamtych topikach kobiety szczyciły sie były zadowolone,ze ich synowie je podgladaja.

Gość kimkolwiek81
Truskawek nie uprawiam, ale niedawno posiałam trawę typu gazon i teraz codziennie obserwuję jak rośnie :)

Gość kimkolwiek81
problem z kompem:)

synodid, wydaje mi się, że jeżeli tak, to w większym stopniu były prowokacje. Znaczy mam nadzieję ;)

Gość synodid
fetyszysta,akurat taki temat nie powinien pojawic sie na forum,nawet w formie prowokacji.To tak jakby ktos załozył temat o pedofilii.

Gość ty z gazonem
chyba coś ci się popierdoliło ?

Gość gośka43
pocałujcie wy mnie wszyscy razem w kakaowe oko

synodid , swoim zachowaniem przyznałem Ci rację, bo nie wszedłem na ten topik, ale żywię przekonanie, że nie można zakazać wszystkiego, co nas przeraża i myślę, że nie można tu mówić o pedofilii, bliżej temu(jeżeli już do czegoś) to do kazirodztwa. Tylko jeżeli jakieś osoby się wypowiedzą, to będzie bardziej wiadomo z czym ma się doczynienia. Jak takie zachowania rozpoznać, jaki sposób prewencji stosować. Ignorowanie problemu nie sprawi, że on zniknie.

Gość bławatek89
Wiecie co zaraz zrobie ? Pójdę do kuchni, mama zmywa naczynia po obiedzie. Podejdę do niej od tyłu, dam pare klapsów i zacznę ją rżnąć. Byłem z wieloma kobietami ale żadna nie dała mi takich ograzmów jak moja starsza. 39 lat-175 cm-63kg. Miseczka C. Twarz i figura taka że moi koledzy tracą całą parę jak ona wchodzi do pokoju. A są większe kozaki niż wy. I jest moja.Jestem zboczeńcem według was? Mam w dupie waszą opinie.

Pozdrowcie Arlette z F23 problem z głową masz ?

Gość a u chinczykow...
niby komunizm...Tam sie dzieja straszne rzeczy.Cos znalazlam na necie i postanowilam poczytac troche o tym co sie dzieje w tym chorym kraju.Podaje wam linka http://media.photobucket.com/image/obrzydliwe/DeadPunkRocker/ChinaAbortionDinner.jpg MASAKRA.Przypominam tam jest polityka jednego dziecka wiec wierze,ze to zdjecie jest jak najbardziej prawdziwe niestety.