Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już 27 lat

Nie umiem o siebie zadbać

Polecane posty

Gość judyta6235
ta, mnie tez denerwuje to szalenstwo. macie racje, wexcie to otwarcie powiedzcie, ze nie chcecie byc takie super i sliczne, moze wreszcie przestaną od was wymagac. i inne przestana wymagac od siebie.

Gość Patrycja982-1
Ament.

Gość mam już 27 lat
no włąśnie zabrania mi :-O społeczeństwo w tym moja Mama która jest niejako szczerym przedstawicielem społeczeństwa (dla mnie) ;-) :-D

Gość kolorowe czarno białe
Ech, a ludzie od razu z tymi swoimi wirtualnymi pięściami... Miłego wieczorku wszystkim!

Gość mam już 27 lat
pa :-) Dzięki :-)

Gość gitarra
sory, ale musiałam iść na angielski, a tu mi sie topik skończył :D protestuję! ;)

Gość gitarra
zatem Twoje odrzucenie "bycia zadbaną kobietą" jest wyrazem buntu przeciwko narzucaniu przez matkę jej woli i prób przymuszania Cię do rónych rzeczy- być może ie tylko chodzi o wyglada, lecz o krytykę generalną i brak akceptacji dla tego jaka jestes naprawdę, bo ciężko jej zrozumieć , że jej córka jest inna niż ta z jej snów :) Czesto powtarzam mojej mamie, gdy zgłasza szereg krytycznych uwag pod moim adresem : "miała być córka, ale nie taka!" wzruszajc przy tym ramionami :D zwykle to jej pomaga się trochę rozluźnić... i spuścić z tonu...

Gość gość
Ja czułam się wyobcowana, nie miałam znajomych z którymi lubiłabym przebywać, co gorsze nie chciało mi się wychodzić do ludzi. Do tego dochodził stres w pracy i kłopoty ze snem. Bywały dni gdy nie spałam w ogóle, czasem 1 czy 2 godziny. Nie miałam na nic siły i ochoty. Przeczytałam gdzieś że może się to brac z negatywnej energii w naszym ciele. Postanowiłam oczyścić tę energię zamawiając kilka sesji na stronie http://moc-energii.pl . Efekty przerosły moje oczekiwania. Po kilkunastu dniach od odprawienia zaczęłam być żywsza i otworzyłam się na ludzi. Teraz funkcjonuje normalnie, tak jak większość ludzi. I umiem cieszyć się nawet z małych rzeczy.