Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w czym przeszkadza ci mój temat?? usuwasz bo co?? kaprys??

Polecane posty

Bog nie opusci bo i wiara w tobie wieksza jak moja....ale sprawdza jak dajesz sobie rade gdy inni to czynią :O

:( ostatnio mam tyle zajęć, na nic nie wystarcza mi czasu. ciekawe przez ile jeszcze mam się tak męczyć..:( Kablu a ty jesteś panem typy bears??:D

nie jestem pasztetem ale prosze cie, umyj się bo aż u mnie czuć twój odór...

heheh nie odpowiadam na takie pytania :D.... a co by bylo gdybym takim byl ? przestalabys odpisywac na moje posty ? ;)

Kablu o czym Ty mówisz???!!!!! nie wiedziałam że oceniasz mnie aż tak nisko..:(:(:(

bo może wole jak ktoś jest bears??? ale nie myśl że patrze na Ciebie w tkategoriach "dla siebie"..:-o:-o:-o

o Boże......................... całe spodnie mam brudne w kisielu:-o:-o:-o:-o

co???? a dlaczego nie mozesz w takich kategoriach mysleć :P brakuje mi czegos ? :P bede takim jakiego sobie mnie wyobrazisz ;)

:D..czuje sie jak na posterunku :D nie moge wypisac tych cech na glos :O..bo ludzie zaczna sie doszukiwac, utozsamiac sie z tymi cechami i przestana pisac ......

zostalo mi jeszcze kilka :) zanim zasiade w bujanym fotelu rozkoszujac sie wesolym czasem emeryta :D najwazniejsze jest ze je osiagam ;)......

oczywiście nie powiesz jakie...:) ale na to pytanie musisz mi odpowiedzieć::::D DLACZEGO nie chcesz pisać niczego o sobie, o swoim życiu.itp itd ????????????

aaaa na to pytanie wlasnie odpowiem :) moje zycie jest kolorowe :) i chce by takim pozostalo ...mowa jest srebrem a milczenie zlotem.. bardzo cenie sobie prywatnosc :)

heheh podpuszczasz mnie ? :D nie ...nie widzialem :) grabazem tez nie jestem :P :classic_cool: biegam po dachu biedronki oblepiony dyskontowymi reklamowkami i basem zapraszam ludzi do srodka :D